Dit zijn de volgende legendarische Pokémon die naar Pokémon Go komen

Afgelopen weekend was het eindelijk zover en maakten de Legendary Pokémon Lugia en Articuno hun debuut in Pokémon Go. De beestjes verschenen eerst in Chicago tijdens het Pokémon Go Fest en vonden hun weg in de dagen daarop naar de rest van de wereld. Maar zoals we weten zijn er meer Legendary Pokémon en binnenkort zullen ook Moltres en Zapdos hun opwachting maken in het spel. 

Legendary Pokémon wisselen elkaar af

Het nieuws werd gepost via het officiële Twitter account van Pokémon Go. Het ziet ernaar uit dat Niantic heeft besloten om niet alle Legendary Pokémon tegelijk in het spel te laten Raiden, maar dat ze een soort afwissel spelletje zullen spelen. Waarschijnlijk heeft de spelletjesmaker hiervoor gekozen om de spanning er een beetje in te houden. Als bepaalde Legendary Pokémon maar voor een bepaalde tijd beschikbaar zijn, motiveert dit spelers natuurlijk des te meer om naar ze op zoek te gaan. Het is het bekende spelletje van vraag en aanbod.

Pokémon Go Twitter

Binnenkort ook Moltres en Zapdos

Wie nog geen Articuno heeft gevangen kan maar beter snel naar buiten gaan, want de Pokémon zal zich op 31 juli helaas weer terugtrekken uit het spel. Maar niet getreurd, op dezelfde dag komt Moltres de Pokémon Gyms in beslag nemen en hebben spelers weer een nieuwe uitdaging. Ook Moltres kan echter niet voorgoed blijven en zal op 7 augustus weer vertrekken. De vurige vogel zal echter meteen afgelost worden door Zapdos, welke het spel met zijn aanwezigheid vereerd tot 14 augustus.

Pokémon Go Legendary Pokémon

Wat gebeurt er met Lugia en waar is Ho-Oh?

In de Pokémon Go tweet wordt niks gezegd over Lugia. Met deze Pokémon schijnt iets bijzonders aan de hand te zijn. Hij was ook de allereerste die verscheen op het Pokémon Go Fest. Logischerwijs zou het monster op een gegeven moment in het spel vervangen moeten worden door Ho-Oh.

Pokémon Go

Met deze tips versla je alle Legendary Pokémon

Binnenkort is het dus tijd om lekker te strijden tegen nieuwe Legendary Pokémon. Als je niet precies weet hoe je ze moet verslaan, geven deze tips je precies wat je nodig hebt. Je leert welke Pokémon de beste kans maken tegen de betreffende Legendary Pokémon en je weet meteen ook welke moves je moet gebruiken.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters