Lenovo kondigt eind augustus nieuwe tablets, Moto 360 en Moto Mods aan

Lenovo staat op het punt om verschillende nieuwe gadgets te onthullen, zo blijkt uit een video die het bedrijf vandaag online plaatste. Zo kunnen we naast nieuwe Moto Mods voor de Moto Z en Z Force ook nieuwe tablets, laptops en misschien zelfs een nieuwe Moto 360 verwachten.

Lenovo

Lenovo is na een relatief stille periode begin dit jaar opeens hard aan de weg gaan timmeren met de Moto Z en de Moto Z Force. De stijlvolle vlaggenschepen van Lenovo zijn modulair. Je kunt de zogenaamde Moto Mods kopen en die achterop de smartphones vast klikken middels een speciale connector. Naast verschillende achterkantjes die het uiterlijk van je Moto Z veranderen zijn er ook echt functionele Moto Mods verkrijgbaar. Denk aan een Insta-Share projector met een ingebouwde accu, een JBL Soundboost speaker en natuurlijk een losse extra grote accu. Dat was het dan wel zo’n beetje, dus de keuze is tot nu toe vrij beperkt. Daar gaat eind deze maand echter verandering in komen, want Lenovo zal eind deze maand tijdens een eigen event een flink aantal nieuwe gadgets aan gaan kondigen, waaronder nieuwe Moto Mods.

Nieuwe producten

Een nieuwe video die het bedrijf vanochtend online plaatste geeft alvast een voorproefje op wat we op 31 augustus allemaal te zien gaan krijgen. Volgens de video zal Lenovo een nieuw hoofdstuk voor tablets onthullen, een markt die naast hybride tablets bijna volledig aan het inzakken is. Daarnaast kunnen we dus ook nieuwe Moto Mods voor de Moto Z en de Moto Z Force verwachten, evenals een compleet nieuw soort toetsenbord. Ook gaat het bedrijf nieuwe producten aankondigen die de grens tussen creativiteit en productiviteit doen vervagen, aldus de promo. Wat dat precies in gaat houden zullen we tijdens Lenovo’s event gaan ontdekken, wat kort voor IFA 2016 is georganiseerd.

Moto 360

Lenovo noemt niet specifiek de Moto 360 in de video, maar de kans is groot dat er wel een nieuw model zal worden aangekondigd. Het is alweer bijna een jaar geleden dat de tweede generatie werd onthuld, en de video toont verschillende keren nadrukkelijk de smartwatch van het bedrijf. Aan de andere kant zijn er ook buigbare schermen in de video te zien en zijn de meeste bedrijven nou niet bepaald happig om nieuwe smartwatches uit te brengen. Toch is het duidelijk dat Lenovo een interessant event zal gaan houden in Berlijn, of het nou met of zonder een nieuwe Moto 360 zal zijn.

Bron: Lenovo

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters