‘Lenovo komt met Moto G4 Plus’

Een nieuwe gelekte foto toont de nog onaangekondigde Moto G4 Plus, een grotere smartphone met een vingerprintscanner aan de voorkant.

Lenovo Moto

Moto G4 Plus onderkant
De foto die @evleaks vandaag op Twitter plaatste

De afgelopen maanden zagen we verschillende keren nieuwe Moto toestellen opduiken in gelekte documenten en foto’s. Het is alweer zes maanden geleden dat Lenovo voor het laatst een smartphone aankondigde, dus waarschijnlijk zal het bedrijf zeer binnenkort nieuwe modellen uitbrengen. Begin dit jaar kregen we de eerste informatie over de nieuwe smartphones te horen, tijdens een interview met een Lenovo werknemer. Hij gaf aan dat de nieuwe smartphones allemaal een vingerprintscanner hebben, en dat de schermen waarschijnlijk groter dan 5 inch zullen┬ázijn.

Moto G4 Plus

Een van die toestellen wordt de Moto X3, zoals we eerder deze maand ontdekten, en nu is er een nieuwe foto gelekt van een ander toestel: de Moto G4 Plus. Het bekende Twitter-account @evleaks plaatste vandaag namelijk een foto waarop enkel de onderkant van het nieuwe toestel te zien is. De Moto G lijn staat bekend om zijn redelijke specificaties en een lage prijs, en het ziet er nu dus naar uit dat Motorola een grotere versie van haar populaire smartphone uit gaat brengen.

Moto G4 Plus
De eerder deze maand gelekte foto.

Er is dus niet heel veel op de gelekte foto te zien, maar het gaat duidelijk om een smartphone met een fysieke home knop, waarschijnlijk met een ingebouwde vingerprintscanner. Eerder deze maand zagen we al een onaangekondigd Moto toestel met een soortgelijke onderkant voorbij komen op een andere gelekte foto, maar het is niet duidelijk of dat de Moto X3 of de Moto G4 Plus was.

Reorganisatie

Verder is er helaas nog niks bekend om de nieuwe smartphones van Lenovo. De Moto G4 Plus is duidelijk een opvolger van de Moto G3, maar de ‘Plus’ in de naam doet vermoeden dat er twee varianten van de Moto G4 uit zullen komen. Het zou zomaar kunnen dat de Moto G4 Plus ook betere specificaties heeft dan de normale variant, maar dat is pure speculatie. Na het vertrek van Motorola president Rick Osterloh en de rigoureuze reorganisatie binnen Lenovo zou de strategie van het bedrijf totaal veranderd kunnen zijn.

Bron: @evleaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 Active

‘Zo ziet de extra stevige Samsung Galaxy S8 Active eruit’ lees verder

ov-chip mobiel

Ov-chip mobiel: Je kunt nu met je smartphone inchecken lees verder

Samsung Galaxy Note 8

‘Strakke phablet: dummy Samsung Galaxy Note 8 gespot’ lees verder

iPhone 8 mal

Gelekte iPhone 8 mal suggereert dat toestel groter zal zijn dan iPhone 7 lees verder

smartphone kiezen

OnePlus 5 met dubbele camera en geen antennelijnen duikt op lees verder

Moto Z2 Play

Moto Z2 Play gecertificeerd: uiterlijk en specificaties bekend lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters