‘Lenovo kondigt de Moto G4 aan tijdens evenement’

Lenovo heeft in India uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 17 mei. Vermoedelijk wordt tijdens dit evenement de budget-smartphone Moto G4 aangekondigd. Over deze smartphone wordt al een tijdje gesproken.

Op de verstuurde uitnodiging is de tekst te zien met ‘You wouldn’t want to miss this’ de datum van 17 mei en dat het in New Delhi wordt gehouden. Daarnaast staat er een logo op van Moto. Dit blijkt uit een artikel van Times of India. Uit deze informatie kan je opmaken dat het om een nieuw product van Lenovo’s Moto-divisie gaat, waarschijnlijk wordt de Moto G4 smartphone gepresenteerd.

Moto G4
Aankondiging Moto G tijdens evenement in India

Twee modellen Moto G4

Er gingen al eerder geruchten rond dat de Moto G4 in mei zou uitkomen. Naast deze geruchten zijn er ook foto’s gelekt. Op de gelekte foto’s is te zien dat er twee versies komen de G4 en de G4 Plus. Beide toestellen zijn voorzien van een vingerafdrukscanner en hebben daarnaast een microfoon. Dit is erg opvallend want normaal gesproken zit de microfoon aan de onderkant.

Specificaties

Roland Quandt heeft al eerder correcte informatie gelekt. Nu heeft hij informatie gelekt over de specificaties van de Moto G4. Volgens zijn informatie zal dit toestel een 5,5-inch scherm hebben met een 13-megapixelcamera en 16GB werkgeheugen voor een prijs van zo’n 240 euro. Het andere model, de G4 Plus zal qua specificaties iets beter zijn dan het kleinere broertje. Dit toestel heeft naar verluid een 16-megapixelcamera en een snellere processor. De G4 Plus zal hoogstwaarschijnlijk zo’n 280 euro gaan kosten.

Onderscheidend vermogen

Vaak kun je de kleuren, patronen en materialen zelf kiezen als je een Moto smartphone koopt. Dit is ook het onderscheidende punt van Lenovo ten opzichte van concurrenten. Op de gelekte foto’s is te zien dat de achterkant van de G4 compleet anders is dan we gewend zijn van Lenovo, de achterkant is glad. Of deze achterkant ook in de typische felle kleuren beschikbaar komt horen we hopelijk 17 mei.

Moto G4

Bron: Times of India

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters