Lenovo lanceert Yoga Tablet 10 HD+

BARCELONA – De Chinese fabrikant Lenovo presenteert op het Mobile World Congress een nieuwe tablet. De Yoga Tablet 10 HD+ ligt waarschijnlijk in april in de winkels.

Lenovo lanceert Yoga Tablet 10 HD+ image001
De Lenovo Yoga Tablet 10 HD+

De Yoga draait op een Snapdragon-processor met 1,6 GHz op de teller. In eerste instantie is Android 4.3 het besturingssysteem, maar op termijn ligt er een update naar 4.4 KitKat op de plank. Het full hd-scherm is tien inch groot en heeft een resolutie van 1920×1200 en het apparaat heeft een werkgeheugen van 2 GB RAM. Er zit 16 of 32 GB aan interne ruimte, wat kan worden aangevuld tot 64 GB via microSD. Aan de achterkant zit een camera van 8 MP, aan de voorkant een van 1.6 MP.

Het toestel weegt 615 gram, meet 261×180 millimeter en is 8.1 millimeter dik. Waarschijnlijk ligt de Yoga Tablet 10 HD+ in april in de winkels. De exacte datum is nog niet bekend. Ook de adviesprijs is nog niet naar buiten gebracht. De tablet wordt uitgerust met vijf nieuwe DOit-apps, waarmee je onder andere foto’s, video’s en apps kunt delen.

Voorts gaat de batterij van de Yoga nog langer mee. Lenovo claimt dat de 10 HD+ achttien mee gaat voordat hij weer aan het ‘zuurstof’ moet. Ter vergelijking: diens voorganger, de 10, hield het ruim twaalf uur vol.

“Mensen vertelden ons dat ze van de Yoga Tablet houden door zijn slimme design, waardoor ze de tablet op alle verschillende manieren kunnen gebruiken”, stelt de vicepresident van de marketingafdeling, Jeff Meredith. “Met de nieuwe Yoga Tablet 10 HD+ komt de multimodetablet ultiem tot zijn recht voor gebruikers, dankzij de beste technologie: van een geweldig scherm tot een snellere processor en software waar de gebruiker centraal staat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters