Lenovo komt met nieuwe Moto smartphones tijdens MWC 2017

Lenovo heeft middels een teaser bevestigd dat het tijdens MWC 2017 nieuwe Moto smartphones gaat onthullen. Gaat het om de Moto G5 Plus?

Mobile World Congress

Lenovo-Moto-MWC-2017-01 (1)Lenovo heeft vandaag laten weten dat het volgende maand verschillende nieuwe smartphones aan gaat kondigen. Dat gaat natuurlijk tijdens of rondom het Mobile World Congress gebeuren. Dat is het grootste evenement binnen de smartphoneindustrie. Grote merken als HTC, LG en Lenovo kondigen er elk jaar hun nieuwe vlaggenschepen aan. Samsung slaat dit jaar echter over. De Samsung Galaxy S8 wordt naar verwachting pas in maart of april onthuld.

Lenovo Moto G5 Plus

Maar goed, terug naar Lenovo. De smartphonefabrikant plaatste een teaser op sociale media waaruit duidelijk wordt dat het minstens een nieuwe Moto smartphone gaat onthullen op 26 februari. Dat wordt een druk dagje, want onder andere Huawei en Nokia komen dan ook met nieuwe modellen. De kans is groot dat het bij Lenovo om de Moto G5 Plus gaat, de opvolger van de Moto G4 Plus. Vorige week lekten de specificaties van het toestel. Je kunt een 5.5-inch 1080p scherm, de octa-core Qualcomm Snapdragon 625 en een 3080mAh batterij verwachten. Het totaalpakketje draait naar verwachting op Android Nougat.

Moto Z?

Verder wordt er ook gespeculeerd dat Lenovo een nieuw high-end Moto vlaggenschip zal onthullen. Dan hebben we het waarschijnlijk over de opvolger van de modulaire Moto Z. Het modulaire vlaggenschip van LG, de LG G5, wist de consument niet te overtuigen. Volgens Lenovo was de Moto Z echter wel een groot succes. De kans is echter klein dat we de opvolger van het toestel komende maand al te zien krijgen. Meestal kondigt Motorola pas later in het jaar zijn nieuwe vlaggenschip aan. Wel is de kans aanwezig dat Lenovo een aantal nieuwe Moto Mods gaat onthullen.

Bron: Cnet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters