Lenovo teaset met monsterlijke screen-to-body-ratio

Lenovo komt binnenkort weer met een nieuw toestel en het ziet ernaar uit dat het de grootste screen-to-body-ratio zal krijgen dan we tot nu toe hebben gezien bij een Lenovo toestel. De minieme randen overtreffen meteen ook die van de meeste smartphones op de markt. Lenovo’s vice president Chang Cheng teasede onlangs alvast een gedeelte van het toestel met een kleine quiz.

Multiple choice over screen-to-body-ratio

Cheng liet een stukje van de boven- en zijkant van het toestel zien en vroeg fans te raden hoe groot ze schatten dat de screen-to-body ratio van de smartphone was. Het was een multiple choice vraag en de opties waren 80 tot 84 procent, 85 tot 89 procent,90 tot 94 procent of 95 procent. We verwachten uiteraard dat de optie 95 procent er niet voor niets tussen zit en dat dit de screen-to-body-ratio zal worden van het nieuwe toestel. Anders zou het een beetje teleurstellend en “lame” zijn om de optie er tussen te doen.

Lenovo tease screen-to-body-ratio

Wel of geen notch?

Helaas hebben we dus niet een volledige foto van de telefoon en blijft het gokken naar de rest van de features. De laatste tijd verschijnen er behoorlijk wat Android toestellen met een notch en hier is niet te zien of er wel of geen inham komt. Wel is op het display de tijd te zien en als deze gecentreerd is op het scherm, betekent het dat er geen notch te bekennen is. Als hij echter iets meer naar links staat, is het mogelijk dat er aan de bovenkant een iPhone X-achtige inham is met de verschillende sensoren.

Onderste rand iets dikker

Ook de onderkant van het toestel is niet te zien en we weten dus ook niet hoe het zit met de onderste rand. Deze zal waarschijnlijk wel wat dikker zijn dan die aan de bovenkant. Eerder gaf Vivo aan dat zelfs zijn behoorlijk randloze Apex smartphone een iets grotere rand heeft gekregen aan de onderkant, omdat het veel te duur zou zijn om een totaal randloos design massaal te produceren. Mogelijk heeft Lenovo met hetzelfde probleem te kampen.

Lenovo tease mock-up Phone Arena
Mockup van PhoneArena

Onthulling in juni

Bij PhoneArena hebben ze geprobeerd om een reconstructie te maken van het toestel aan de hand van de kleine tease. We krijgen het toestel te zien met en zonder notch en we moeten zeggen dat het er erg strak uitziet. Gelukkig hoeven we niet te wachten op het echte toestel. Deze zou op 14 juni onthuld moeten worden.

Via: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters