Lenovo: “Windows 8 RT-tablets zullen vanaf de 300 dollar gaan kosten”

In een interview met Bloomberg laat een topman van Lenovo weten dat Windows 8 RT-tablets vanaf de 300 dollar kunnen gaan kosten. Lenovo is dan ook van mening dat de tablets prima met Android-tablets kunnen gaan concurreren.

Afgelopen week ging het gerucht dat de eerste Windows 8 RT-tablet van Microsoft, de Microsoft Surface, slechts 199 dollar zal gaan kosten. De kans dat dit ook daadwerkelijk zal gaan gebeuren leek al klein, maar inmiddels heeft een topman van Lenovo al laten weten dat Windows 8 RT-tablets ongeveer twee keer zo duur zullen gaan worden.

In een interview met Bloomberg laat David Schmoock, directeur bij Lenovo van Noord-Amerika, weten dat hij van mening is dat Windows 8 RT-tablets een vanaf prijs van rond de 299 dollar zullen gaan kennen. Veel highend-tablets zullen uiteraard dichter bij de 499 dollar geprijsd gaan worden, maar desondanks lijken de tablet zich wel goed te kunnen meten met Android-tablets.

Windows 8 RT-tablets zullen niet kunnen concurrenten met de Nexus 7, iets wat Microsoft toch wel lijkt te willen met haar Surface-tablet. De eerste Windows 8-tablets zullen op 26 oktober wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Windows 8 RT Asus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters