Levi`s komt met eigen GSM

In Parijs is bekend geworden dat Levi’s een metalen mobiele telefoon toevoegt aan de collectie lifestyle accessoires. Met de Levi’s telefoon kunnen jonge mensen bellen, genieten van muziek, maar ook afbeeldingen en video%u2019s uitwisselen terwijl ze onderweg zijn.

Het bekende spijkerbroekenmerk Levi’s brengt naast broeken, sokken, tassen en onderbroeken ook een mobiele telefoon op de markt. Het gaat om een compact toestel met modieuze metalen uitstraling. Het toestel bevat een unieke afneembare ketting waarmee je het aan een broek of tas kunt bevestigen. Met het toestel kunt je niet alleen bellen, maar ook naar muziek luisteren of foto’s en video’s uitwisselen. Het functionele aspect dat de essentie vormt van het merk Levi’s komt duidelijk naar voren in het compacte design van de telefoon en de stoere, met klinknagels bevestigde, stalen basis aldus You Nguyen:

De Levi’s telefoon komt vanaf september op de markt via geselecteerde Europese verkooppunten, ook in Nederland, in chroom, zwart en koper. Bovendien komen er een stijlvolle en meer op de vrouw gerichte Shiny Silver en Shiny Sand editie uit, inclusief beeldscherm met spiegeleffect. De telefoon is gemaakt door het in Parijs gevestigde ModeLabs Group, dat ook voor andere bekende branchevreemde merken produceert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters