Levi`s komt met eigen GSM

In Parijs is bekend geworden dat Levi’s een metalen mobiele telefoon toevoegt aan de collectie lifestyle accessoires. Met de Levi’s telefoon kunnen jonge mensen bellen, genieten van muziek, maar ook afbeeldingen en video%u2019s uitwisselen terwijl ze onderweg zijn.

Het bekende spijkerbroekenmerk Levi’s brengt naast broeken, sokken, tassen en onderbroeken ook een mobiele telefoon op de markt. Het gaat om een compact toestel met modieuze metalen uitstraling. Het toestel bevat een unieke afneembare ketting waarmee je het aan een broek of tas kunt bevestigen. Met het toestel kunt je niet alleen bellen, maar ook naar muziek luisteren of foto’s en video’s uitwisselen. Het functionele aspect dat de essentie vormt van het merk Levi’s komt duidelijk naar voren in het compacte design van de telefoon en de stoere, met klinknagels bevestigde, stalen basis aldus You Nguyen:

De Levi’s telefoon komt vanaf september op de markt via geselecteerde Europese verkooppunten, ook in Nederland, in chroom, zwart en koper. Bovendien komen er een stijlvolle en meer op de vrouw gerichte Shiny Silver en Shiny Sand editie uit, inclusief beeldscherm met spiegeleffect. De telefoon is gemaakt door het in Parijs gevestigde ModeLabs Group, dat ook voor andere bekende branchevreemde merken produceert.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters