LG: “Apple wil een 4-inch touchscreen en een 7.35-inch touchscreen bij ons afnemen”

Fabrikant LG, hofleverancier van Apple als het gaat om touchscreen panelen en normale schermen, heeft gezegd dat het met Apple in overleg is om een nieuwe generatie 4-inch schermen te leveren voor de volgende generatie iPhone. Ook met een kleinere iPad wordt nu rekening mee gehouden.

Volgens een onderzoek van The Korea Times voert LG momenteel gesprekken met Apple over levering van nieuwe formaten touchscreen. Apple wil bij LG een 4-inch touchscreen afnemen die bestemd zou zijn voor de volgende generatie iPhones. Geruchten gaan al langer dat Apple een 4-inch iPhone aan het klaarstomen is. Daar waar de meeste dachten dat de iPhone 5 met het grotere scherm al dit jaar beschikbaar zal zijn, lijkt het erop dat deze op zijn vroegst in 2012 op de markt zal gaan komen. Het paneel zal nog steeds een retina-display gaan heten en de zelfde resolutie behouden, aldus een bron van de krant.

Medewerkers van Apple zullen deze week bij LG langs gaan om ook het inkopen van een 7.35-inch scherm te bespreken, aldus de krant. Apple lijkt plannen te hebben om toch een kleinere variant van de Apple iPad te maken, ondanks dat Steve Jobs eerder wist te zeggen dat een kleinere variant niet zou werken.

Zowel LG als Apple hebben niet officieel gereageerd op de geruchten en zijn dat ook niet van plan te doen, aldus de krant.

Bron: 9to5mac

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jozef -

    Steve jobs zou echt wel bijdraaien. Zelfde met netbooks. Toen deze net uitkwamen kraakte hij deze gigantisch af, niemand zit erop te wachten enz. En 2 jaar later was de macbook air geboren haha.

  2. Damnit4now -

    "Apple lijkt plannen te hebben om toch een kleinere variant van de Apple iPad te maken, ondanks dat Steve Jobs eerder wist te zeggen dat een kleinere variant niet zou werken"

    Daar gaat het al, steve is nog maar net overleden en zn gedachtegoed wordt al aan de kant geschoven. Een kleine ipad gaat niet werken. een grotere iphone lijkt mij wel interessant

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters