LG: “Apple wil een 4-inch touchscreen en een 7.35-inch touchscreen bij ons afnemen”

Fabrikant LG, hofleverancier van Apple als het gaat om touchscreen panelen en normale schermen, heeft gezegd dat het met Apple in overleg is om een nieuwe generatie 4-inch schermen te leveren voor de volgende generatie iPhone. Ook met een kleinere iPad wordt nu rekening mee gehouden.

Volgens een onderzoek van The Korea Times voert LG momenteel gesprekken met Apple over levering van nieuwe formaten touchscreen. Apple wil bij LG een 4-inch touchscreen afnemen die bestemd zou zijn voor de volgende generatie iPhones. Geruchten gaan al langer dat Apple een 4-inch iPhone aan het klaarstomen is. Daar waar de meeste dachten dat de iPhone 5 met het grotere scherm al dit jaar beschikbaar zal zijn, lijkt het erop dat deze op zijn vroegst in 2012 op de markt zal gaan komen. Het paneel zal nog steeds een retina-display gaan heten en de zelfde resolutie behouden, aldus een bron van de krant.

Medewerkers van Apple zullen deze week bij LG langs gaan om ook het inkopen van een 7.35-inch scherm te bespreken, aldus de krant. Apple lijkt plannen te hebben om toch een kleinere variant van de Apple iPad te maken, ondanks dat Steve Jobs eerder wist te zeggen dat een kleinere variant niet zou werken.

Zowel LG als Apple hebben niet officieel gereageerd op de geruchten en zijn dat ook niet van plan te doen, aldus de krant.

Bron: 9to5mac

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters