LG Arena binnenkort in Armin van Buuren-editie

Hi zal de LG KM900 Arena binnenkort uitbrengen in een speciaal Armin van Buuren-pakket. Op het toestel zal allemaal Armin van Buuren-content voorgeïnstalleerd zijn.

LG KM900 Arena

De LG KM900 Arena, LG’s nieuwe vlaggenschip, zal niet lang na zijn lancering in de winkels ook in een speciale editie volgen hier in Nederland. Volgens webshop Typhone zal Hi het toestel nog deze maand in de winkels brengen in de vorm van een speciale Armin van Buuren-editie. Prijzen van deze Armin van Buuren-editie zijn nog niet bekend en het is ook niet bekend of het toestel bij alle winkels terecht zal komen of alleen bij Typhone en The Phone House.

De Armin van Buuren-editie van de KM900 Arena zal volgens Typhone voorzien zijn van een aantal voorgeïnstalleerde Armin van Buuren goodies, zoals een aantal exclusieve wallpapers en ringtones. Daarnaast zullen er ook nog enkele videoclips van Armin op staan en staat de nieuwe cd van Armin, Imagine, geheel op het toestel voorgeladen. Aan het toestel is verder helemaal niets veranderd, het heeft niet eens een andere cover zoals we bij de Sony Ericsson K320i zagen. Een klein minpuntje van de Armin van Buuren-editie van de Arena is dat het toestel een Hi-simlock heeft en dus ook echt alleen met een Hi-simkaart te gebruiken is.

Bron: Typhone

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters