LG Arena inmiddels twee miljoen keer over de toonbank

LG heeft bekendgemaakt dat de LG Arena inmiddels twee miljoen keer is besteld door consumenten. Hoewel nog niet alle twee miljoen stuks daadwerkelijk in het bezit van consumenten zijn, claimt de producent wel dat de resterende toestellen in backorder staan.

LG Arena

Dat de LG Arena een regelrechte bestseller is geworden was al langer bekend, maar nu heeft het nieuwste toestel van LG een nieuwe mijlpaal bereikt. Volgens LG heeft het toestel in zijn eerste verkoopmaand een nieuw hoogtepunt in verkoopcijfers bereikt. Zo is het toestel inmiddels twee miljoen keer besteld door consumenten. De meeste winkels hebben inmiddels geen voorraden meer van het toestel en ook webshops hebben steeds meer moeite met leveren. LG beweert echter nog een flink aantal backorders te hebben waardoor het totale verkoopaantal de twee miljoen zou zijn gepasseerd.

LG heeft ook te kennen gegeven dat het sinds 2005 twintig miljoen toestellen met een qwerty-toetsenbord heeft verkocht. LG is hard op weg om een grote te speler te worden in de huidige telecommarkt en kan zich aansluiten bij het rijtje van Samsung en Nokia. Onze review van de LG KM900 Arena kun je hier vinden.

Bron: unwiredview

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters