LG Arena KM900 duikt op met foto

Dat de LG KM900 er aan zit te komen wisten we al even. Enkele specificaties kwamen al online en ook werd er een mock-up gemaakt. In het foldertje van The Phone House is nu een echte foto van het toestel uitgelekt, samen met een aantal extra specificaties.

Zoals wij al eerder wisten te melden zal LG binnenkort met een toestel komen dat de naam KM900 zal dragen. Behalve enkele specificaties en een mock-up was er nog niet veel van het toestel bekend, maar daar komt nu verandering in. Tijdens het doorbladeren van het nieuwe foldertje van The Phone House kwamen wij namelijk een foto tegen van de LG KM900 Arena.

Wat meteen opvalt is dat het toestel een full-touch-toestel is met een metalen behuizing. Verder valt op dat het toestel een geheel nieuwe interface zal krijgen, die de naam “S-Class” krijgt. Het toestel heeft buiten deze nieuwe interface een 5-megapixelcamera, Wi-Fi-ondersteuning en GPS-ondersteuning. Verder is de videokwaliteit van het toestel volgens de winkel erg goed, in de tekst is te vinden dat de LG KM900 uitgerust is met video-opname in “dvd-kwaliteit”.

Dit toestel zal hoogstwaarschijnlijk op het Mobile World Congress aangekondigd worden en niet lang daarna zal het toestel in de winkels te vinden zijn. The Phone House zegt dat ze het toestel al vanaf maart dit jaar in de winkels zullen hebben, wat nog geen maand na de aankondiging zal zijn.

Afbeelding 1

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters