LG Arena KM900 duikt op met foto

Dat de LG KM900 er aan zit te komen wisten we al even. Enkele specificaties kwamen al online en ook werd er een mock-up gemaakt. In het foldertje van The Phone House is nu een echte foto van het toestel uitgelekt, samen met een aantal extra specificaties.

Zoals wij al eerder wisten te melden zal LG binnenkort met een toestel komen dat de naam KM900 zal dragen. Behalve enkele specificaties en een mock-up was er nog niet veel van het toestel bekend, maar daar komt nu verandering in. Tijdens het doorbladeren van het nieuwe foldertje van The Phone House kwamen wij namelijk een foto tegen van de LG KM900 Arena.

Wat meteen opvalt is dat het toestel een full-touch-toestel is met een metalen behuizing. Verder valt op dat het toestel een geheel nieuwe interface zal krijgen, die de naam “S-Class” krijgt. Het toestel heeft buiten deze nieuwe interface een 5-megapixelcamera, Wi-Fi-ondersteuning en GPS-ondersteuning. Verder is de videokwaliteit van het toestel volgens de winkel erg goed, in de tekst is te vinden dat de LG KM900 uitgerust is met video-opname in “dvd-kwaliteit”.

Dit toestel zal hoogstwaarschijnlijk op het Mobile World Congress aangekondigd worden en niet lang daarna zal het toestel in de winkels te vinden zijn. The Phone House zegt dat ze het toestel al vanaf maart dit jaar in de winkels zullen hebben, wat nog geen maand na de aankondiging zal zijn.

Afbeelding 1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. jos12 -

  wifi gebruik ik thuis: heb een draadloos netwerk voor de pc's in huis. Ik druk op Arena's wifi icoontje en laat hem verbinding maken met mijn draadloos netwerk. (wel wachtwoord intypen als je draadloos netwerk beveiligd is). Bijkomend voordeel is dat je internet op kunt zonder kosten van beltegoed en zo.

 2. Dominick -

  Als het goes is heb je voor Wi-Fi geen speciaal profiel nodig, misschine kan je proberen Je gewone internetinstellongen nog een keer te laten sturen via de site van lg of de site van je provider. Anders zorgen dat ze Het bij BC weer in orde maken.

 3. LG Arena -

  Hallo,

  ik heb de LG Arena een paar dagen geleden aangeschaft. Ik ben toen naar de Belcompany geweest met het idee dat ze me zouden kunnen 'helpen' Helaas hebben ze daar een profiel van wifi verwijderd en nu kan mijn mobiel geen contact meer maken met wifi… of beter gezegt: als ik op het wifi icoontje klik komt het helemaal niets noppes nada.

  Heeft iemand een idee hoe ik dit profiel terug kan krijgen/maken?

  Alle tips zijn onwijs welkom want ik ben ten einde raad.

  ====mod====

  Geen mail adres. Communicatie loopt gewoon via de site.

  Dank u wel.

 4. gothi -

  ik heb sinds een paar dagen de lg arena km900 en ik vind het echt een ubergeil ding
  je kan er alles mee, soms iets te veel opties xD:P

 5. angela -

  ik heb hem deze week besteld, mocht mijn abo weer verlengen, maar ik hoop dat hij net zo goed is als de LG Prada.
  om van mijn merk (nokia) af te stappen vond ik best eng, maar deze heeft me echt niet teleur gesteld;
  geen bewegende delen, er kan nergens zand in komen, de batterij gaat nog steeds bijna een week mee en ik heb nog geen 1 keer gehad dat hij hing, uitviel of stoorde in de 2 jaar dat ik hem nu heb…
  tuurlijk zal de Arena een stuk meer kunnen als de Prada, maar als LG probleemloze apparaten kan leveren, die simpel te bedienen zijn en na 2 jaar nog steeds goed werken, dan ga ik niet meer terug naar Nokia..
  oh, het schijnt dat er een FM-zender in zit,
  dus je kan in de auto afstemmen op het juiste FM-getal en dan hoor je je eigen telefoon,
  dus geen stekkertjes of andere ombouwtruks voordat het werkt
  en kan je waarschijnlijk je GPS locatie doorzenden naar een website, zodat je liefje kan zien waar je in de file staat en met welke snelheid, en dus op tijd het eten op kan zetten als je in de buurt komt…

 6. kiki -

  de lg arena is een geweldige mobiel en is deels nageaapt van de iphone, alleen er zitten ook een aantal dingen op wat de iphone niet heeft en toch wel erg handig is. dus goedgejat met uitbreiding 😛

 7. jeroen -

  Voorheen zei Apple – Microsoft start je kopieermachines als een een Keynote hadden. Nu kan je zeggen dat LG zijn kopieerapparaat ook aangezet heeft. Beter goed jatten dan slecht verzinnen maar dit is slecht jatten.:S

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters