LG Arena ontvangt miljoen pre-orders

De LG KM900 Arena is nu, slechts een maand na de aankondiging, al één miljoen keer besteld. Het begint er dus op te lijken dat de Arena in de voetsporen van de Viewty gaat treden, met wereldwijd vele miljoenen verkopen.

LG KM900 Arena

De LG KM900 Arena lekte een maand geleden uit in een krantje van The Phone House, waarna het toestel binnen een week officieel aangekondigd werd. Het toestel zal over ongeveer een maandje de winkels in knallen met zijn 5-megapixelcamera, S-Class interface, gps- en Wi-Fi-ondersteuning, maar is nu al een miljoen keer besteld door consumenten uit de hele wereld. Als reactie hierop heeft LG bekendgemaakt het toestel in nog meer landen uit te brengen dan aanvankelijk het plan was, dus ook op vakantie in een exotisch land ben je verzekerd van je exemplaar van de Arena.

Met deze nu al erg positieve verkoopresultaten, is de KM900 Arena hard op weg de successen van zijn voorgangers te evenaren. LG heeft met haar Chocolate, Shine en Viewty de vijf-miljoenlijn al lang gehaald en ook nieuwere toestellen als de Secret, Renoir en Cookie hebben een goed begin gemaakt. Een miljoen pre-orders binnen een maand na de aankondiging, heeft LG echter nog nooit gehaald en zeker in deze tijden van crisis is het een hele prestatie voor de Koreaanse fabrikant.

Bron: Unwired View

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters