LG begint deze week met de verkoop van de X Screen en X Cam

Een maand geleden had LG al bekend gemaakt dat de wereldwijde verkoop van de X Screen en X Cam deze week van start zal gaan. Vandaag werd dit nieuws nog maar eens officieel bevestigd door de Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant.

Tijdens het Mobile World Congress werden beide modellen wereldwijd tentoongesteld. Het thuisland Zuid-Korea is het eerste land waar de X Screen en X Cam te koop zijn, gevolgd door Europa, Latijns-Amerika en Azie.

LGLG X Cam specificaties

Dit nieuwe toestel heeft een leuke pop-out foto feature en combineert twee verschillende lenzen, de standaard lens en de groothoeklens en creëert hiermee een foto in een frame effect. Deze feature is alleen op de X Cam beschikbaar. Daarnaast heeft de camera nog een andere functie, bij het maken van foto’s kan er een bijschrift worden toegevoegd. De voorkant heeft een 8-megapixelcamera. Aan de achterkant zitten twee verschillende lenzen, een 13-megapixelcamera en een 5-megapixelcamera met een groothoeklens. Het scherm is 5,2 inch groot en heeft een full HD-resolutie. Er zit een 1,14GHz octacoreprocessor in en heeft 2GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen. Deze smartphone draait op Android 6.0 Marshmallow en heeft een batterijcapaciteit van 2520 mAH.

LG X Screen specificatiesLG

Deze smartphone van LG heeft een tweede scherm, net zoals de LG V10. Het tweede scherm, Always-on Display, maakt het mogelijk voor de gebruikers om basisinformatie te checken zoals datum, tijd en notificaties zonder de X Screen wakker te maken, met deze functie bespaar je batterij zodat het toestel langer mee gaat. Dit tweede scherm heeft een 1,76-inch LCD scherm (520×80 pixels). Het hoofdscherm heeft een 4,93-inch FD In-Cell Touch scherm. De achterkant heeft een kristalheldere glasvezel behuizing voor een elegante look.

In het toestel zit een 1,2 GHz-quadcoreprocessor, 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen. Aan de voorkant zit een 8-megapixelcamera en de achterkant heeft een 13-megapixelcamera en dit toestel draait op Android 6.0 Marshmallow. De batterij heeft een capaciteit van 2300 mAh.

Juno Cho

Juno Cho, de bestuursvoorzitter van LG, zegt het volgende over de smartphones. “Wat de X Screen en X Cam aantrekkelijk maakt is dat de smartphones goede features levert in een totaalpakket. Te beginnen met de X Serie, introduceren we de beste camera en display-technologie in een smartphone, iets wat nog nooit eerder is gedaan’’.

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters