LG Bello II aangekondigd

De LG Bello II is officieel aangekondigd door LG. Dit toestel is een low-end smartphone en zal in kwartaal 3 in Europa verschijnen.

LG Bello II aangekondigd  lg bello ii

De LG Bello II heeft een aantal veranderingen in vergelijking met de originele LG Bello. De LG Bello II krijgt een 5-megapixel voorcamera, de originele LG Bello had een 1-megapixel camera. De afgelopen jaren zijn voorcamera’s op telefoons steeds belangrijker geworden voor de consument. Het tweede grote verschil in de LG Bello II zit in de knoppen. Vanaf de G2 uit 2013 heeft LG steeds vaker de knoppen van een telefoon op de achterkant ingebouwd. De LG Bello II krijgt géén knoppen op de achterkant, maar op de zijkanten. De aan-knop zit op de linkerzijde van de telefoon, de uit-knop op de rechter.

Net als in de originele LG Bello, krijgt de LG Bello II een 5-inch scherm met een resolutie van 854 x 480. Dit resulteert in een pixeldichtheid van 196 pixels per inch. Onder het scherm van dit toestel krijgen we een quad-core 1.3GHz processor een 1GB ram-geheugen. Om deze telefoon van stroom te voorzien hebben we een 2,540mAh accu. Verder vinden we nog een 8-megapixel camera en 8GB uitbreidbaar opslaggeheugen. Fabrieksaf komt de Bello II met Android 5.1.1 en LG’s UX 4.0 laag over de software heen.

De telefoon zal in kwartaal 3 van 2015 in Europa verschijnen in de kleuren zwart, wit en goud. Dual Sim varianten zullen ook beschikbaar zijn van deze telefoon. De Europese prijs van het toestel is nog niet bekend, de originele Bello ging weg voor een prijs van 150 euro.

Update 23 juli 13:31 uur:

LG heeft aan All About Phones laten weten dat de LG Bello II niet in de Benelux op de markt zal komen.

Bron: Pocketnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters