LG Bello II aangekondigd

De LG Bello II is officieel aangekondigd door LG. Dit toestel is een low-end smartphone en zal in kwartaal 3 in Europa verschijnen.

LG Bello II aangekondigd  lg bello ii

De LG Bello II heeft een aantal veranderingen in vergelijking met de originele LG Bello. De LG Bello II krijgt een 5-megapixel voorcamera, de originele LG Bello had een 1-megapixel camera. De afgelopen jaren zijn voorcamera’s op telefoons steeds belangrijker geworden voor de consument. Het tweede grote verschil in de LG Bello II zit in de knoppen. Vanaf de G2 uit 2013 heeft LG steeds vaker de knoppen van een telefoon op de achterkant ingebouwd. De LG Bello II krijgt géén knoppen op de achterkant, maar op de zijkanten. De aan-knop zit op de linkerzijde van de telefoon, de uit-knop op de rechter.

Net als in de originele LG Bello, krijgt de LG Bello II een 5-inch scherm met een resolutie van 854 x 480. Dit resulteert in een pixeldichtheid van 196 pixels per inch. Onder het scherm van dit toestel krijgen we een quad-core 1.3GHz processor een 1GB ram-geheugen. Om deze telefoon van stroom te voorzien hebben we een 2,540mAh accu. Verder vinden we nog een 8-megapixel camera en 8GB uitbreidbaar opslaggeheugen. Fabrieksaf komt de Bello II met Android 5.1.1 en LG’s UX 4.0 laag over de software heen.

De telefoon zal in kwartaal 3 van 2015 in Europa verschijnen in de kleuren zwart, wit en goud. Dual Sim varianten zullen ook beschikbaar zijn van deze telefoon. De Europese prijs van het toestel is nog niet bekend, de originele Bello ging weg voor een prijs van 150 euro.

Update 23 juli 13:31 uur:

LG heeft aan All About Phones laten weten dat de LG Bello II niet in de Benelux op de markt zal komen.

Bron: Pocketnow

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters