LG Benelux: “Wij zijn trots dat we de Nexus 5 mogen maken”

Bas Dekker, commercieel directeur bij LG Benelux, laat weten dat het bedrijf trots is op het feit dat Google opnieuw gekozen heeft voor LG om de Nexus 5 te fabriceren. De directeur verwacht dat de introductie van de Nexus 5 positief zal uitpakken voor LG qua merkbekendheid.

Google Nexus 5 Android 4.4 KitKat

LG wist eerder op de dag voltrots de nieuwe Nexus 5 in zowel Nederland, als België te lanceren. In Nederland is het toestel verkrijgbaar via verschillende e-tailers en de retailer MediaMarkt/Saturn. In België zal het toestel via CoolBlue België online te verkrijgen zijn voor eveneens 399 euro. In een vraaggesprek met All About Phones, waarvan later vandaag een video interview online zal gaan komen, laat Dekker weten bijzonder in zijn nopjes zijn over de lancering van de Nexus 5. “De Nexus 5 is voor het merk LG. We verwachten dat het toestel een positief invloed zal hebben op ons merk en prima naast de LG G2 kan bestaan.”

Volgens Dekker is de Nexus 5 bedoeld voor de techies en de LG G2 voor de doorsnee-consument. “Voordeel van de Nexus 5 is dat je altijd als eerste over de Android-updates zult beschikken. De gemiddelde consument zit daar niet perse op te wachten en qua design en prestaties kunnen we deze consument meer dan prima bedienen met de LG G2. We hebben dus nu een zeer competitief alternatief voor de techies met de Nexus 5 op een zeer scherp prijspunt van 399 euro in Nederland.” De commercieel directeur weet ook te bevestigen dat de accessoires voor de Nexus 5 binnenkort in Nederland beschikbaar zullen zijn. “Ondermeer de nieuwe covers en de draadloze lader zullen we ook in Nederland gaan verkopen voor de Nexus 5.”

Dekker liet in het midden wanneer we de 32GB variant van de Nexus 5 kunnen verwachten. “Momenteel zijn de witte en zwarte variant van de Nexus 5 ruim leverbaar en we verwachten geen al te grote problemen qua schaarste. We weten dat Google in de Play Store in Amerika de 32GB variant aanbiedt.” De Google Nexus 5 is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Bas Dekker, Sales directeur LG Benelux 
Bas Dekker, Sales directeur LG Benelux, met de Nexus 5 en de LG G2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters