LG: “Bijna de helft van alle smartphones zullen gebogen zijn voor het einde van het decennium”

Een topman van LG heeft in een interview aangegeven dat de gebogen LG G Flex-telefoon geen eenmalige gimmick is. Ram-chan Woo, hoofd van Product Planning voor LG Mobile, heeft in een interview laten weten dat hij denkt dat gebogen smartphones in 2018 al goed zullen zijn voor een marktaandeel van veertig procent.

Woo geeft in het interview aan dat de G Flex pas het begin is. Hij denkt dat de gebogen telefoons in 2015 een marktaandeel van 12 procent zullen bestrijken. Drie jaar later zal dat zelfs veertig procent zijn, volgens Woo. Volledige buigbare telefoons laten nog even op zich wachten, Woo voorspelt dat dergelijke toestellen pas over tien jaar rijp voor productie zijn.

Eerder vandaag kondigde fabrikant LG de toekomstplannen voor de gebogen G Flex-telefoon aan. Het toestel is momenteel alleen in Zuid Korea verkrijgbaar maar zal spoedig ook in Singapore en Hong Kong te koop zijn. De Nederlandse plannen voor het kromme toestel zijn nog niet bekend, LG Nederland liet vanochtend aan All About Phones weten dat ze hopelijk binnenkort meer kan vertellen over de lanceerplannen.

LG: "Bijna de helft van alle smartphones zullen gebogen zijn voor het einde van het decennium" samsung flexible display 

Bron: Slashgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Bas_vhn -

      Er is tot nu toe nog niets nuttigs aan. Laat ze inderdaad eerst maar eens aantonen dat het meer dan een gimmick is, in plaats van dit soort dingen te roepen. Op mij komt het tot nu toe over als iets totaal nutteloos, net zoals die 3D schermen in smartphones een paar jaar terug. Daarbij vind ik persoonlijk dat de apparaten met gebogen schermen lelijker zijn dan de apparaten met platte schermen.

iPhone 6 toestellen

Zo kun je veilig en snel wachtwoord van je wifi delen in iOS 11 lees verder

iPhone 8 ontwerp

Helaas: nieuwe iPhones worden trager dan de concurrentie lees verder

iPad

Vijf iOS 11 functies die Apple van Android heeft gepakt lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

EU

Vanaf 15 juni geen roamingkosten meer: hier moet je op letten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters