LG BL40 New Chocolate Christmas Edition heeft een 8-megapixelcamera

LG heeft een nieuwe versie van de BL40 New Chocolate aangekondigd speciaal voor de kerst. De Christmas Edition beschikt over een 8-megapixelcamera in plaats van de 5-megapixelcamera op de normale BL40.

LG BL40 New Chocolate Christmas Edition

LG heeft voor Korea een nieuwe variant van de BL40 New Chocolate aangekondigd. Het toestel is vanaf begin december leverbaar in het land en zal een kleine 500 Euro gaan kosten volgens de fabrikant. Dit zou komen doordat het toestel versierd is met gouden accenten. Als extra kerstcadeautje heeft de fabrikant ook prijzen ter beschikking gesteld die verkregen kunnen worden met een voucher die bij de nieuwe BL40 Christmas Edition zal zitten. Verder valt aan het toestel op dat de camera een flinke upgrade heeft gekregen tegenover de normale BL40. Zo zit er in deze speciale kersteditie een 8-megapixelcamera. daar waar nu een 5-megapixelcamera aanwezig is. LG heeft verder geen andere specificaties bekend gemaakt van het toestel maar de verwachting is dat die overeen zullen komen met de normale versie.

De BL40 New Chocolate Christmas Edition zal naar verwachting niet naar andere landen verscheept gaan worden. Volgens LG gaat het hier om een model dat in beperkte oplages beschikbaar zal komen.

LG BL40 New Chocolate Christmas Edition

 

LG BL40 New Chocolate Christmas Edition

 

LG BL40 New Chocolate Christmas Edition

 

Bron: LG

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters