LG BL42 Chocolate is eveneens een nieuwe telg in de Black Label-serie van LG

Nadat vanochtend de eerste livebeelden van de LG BL40 Chocolate naar buiten waren getreden, is het nu de beurt aan de LG BL42 Chocolate om zijn gezicht te laten zien. De BL42 wordt de directe opvolger van de orginele LG Chocolate-telefoon.

LG BL42 Chocolate

Nadat vanochtend de eerste livebeelden van de LG BL40 naar buiten waren gekomen, is het nu tijd voor zijn kleinere broertje, de LG BL42 om zijn gezicht te laten zien. Door een tip van een gebruiker kregen we vandaag de volgende foto’s in onze mailbox toegeschoven. De tipgever kon vooralsnog geen specificaties noemen maar alleen een typenummer noemen, LG BL42. Aan de foto’s is gelijk te zien dat de BL42 Chocolate de directe opvolger is van de originele LG Chocolate aangezien het toestel eveneens over een touchpad en navigatietoetsen beschikt en ook een dialpad heeft dat uitgeschoven kan worden.

Echter na wat eigen speurwerk zijn we achter de XML-datasheet van de LG BL42 gekomen, waarin meer specificaties van het toestel vermeld staan. Zo zou het scherm een resolutie gaan krijgen van 240×320 pixels en daarnaast zou het toestel op Java gaan lopen. Ook is uit de sheet van LG duidelijk geworden dat het toestel de beschikking krijgt over UMTS. Verder zou er een 5-megapixelcamera op het toestel zitten, als we de afbeeldingen mogen geloven.

Onduidelijk is nog wanneer we de Bl 42 kunnen gaan verwachten, het zou echter wel zeker zijn dat het toestel naar Nederland gaat komen. De XML-sheet vermeldt namelijk onze taal.

LG BL42 Chocolate

 

LG BL42 Chocolate

 

LG BL42 Chocolate

 

LG BL42 Chocolate

 

LG BL42 Chocolate

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters