LG breidt K-serie uit met nóg drie smartphones

LG heeft op de CES-beurs twee nieuwe toestellen geïntroduceerd. Dit zijn de LG K7 en K10. Vandaag heeft LG een Facebookbericht gedeeld met daarop de namen van nog drie andere toestellen uit de K-serie.

K-serie

Als we LG’s Facebookbericht mogen geloven zullen de K7 en de K10 niet de enige toestellen zijn uit de K-serie. Er komen ook nog een K4, K5 en een K8. De slogan van de serie is: “Find your own style”. Met de K7 en K10 wilde het bedrijf focussen op jongeren, de kans is groot dat hetzelfde geldt voor de andere drie toestellen.

De K-serie is een reeks midrange-toestellen met een premium design, aldus LG. Er zijn nog geen specificaties bekend over de nieuwe toestellen, wel van de K7 en K10. Er zijn meerdere varianten beschikbaar per toestel, wij hebben alleen de variant met de beste specificaties hieronder beschreven.

LG K7

LG-K-Series---White-K10_-Black-K7

De K7 krijgt een 5 inch wvga-scherm met een resolutie van 800×480 pixels. Het toestel is voorzien van een quadcoreprocessor en 1,5 GB werkgeheugen. Verder heeft het toestel 16 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. De camera’s hebben aan de achterkant een 8-megapixelsensor en aan de voorkant een 5-megapixelsensor. De batterij heeft een inhoud van 2125 mAh.

LG K10

De K10 heeft een 5,3 inch hd-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. De processor heeft acht kernen die maximaal geklokt zijn op 1,14 GHz. Daarnaast zit er 2 GB werkgeheugen in het toestel en 16 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. De camera aan de achterkant is een 13-megapixelcamera en aan de voorkant heeft de camera een 8-megapixelsensor. De batterij heeft een inhoud van 2300 mAh.

Zoals we al eerder zeiden, zijn er geen specificaties bekend van de K4, K5 en K8. Toch kunnen we wel verwachten dat er vergelijkbare processoren en camera’s in zitten. Over de prijs heeft LG ook nog niets bekend gemaakt. We weten wél al wat de K10 kost, deze werd twee dagen geleden op de markt gebracht in Zuid-Korea. Het toestel kost daar omgerekend 150 euro. Als we rekening houden met de K10 als duurste van het rijtje, zullen de andere toestellen ook behoorlijk betaalbaar zijn. De specificaties zien er op papier goed uit en zullen de toestellen waarschijnlijk goed laten draaien

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters