LG brengt 2.1-update uit voor de GT540 en 2.2-update voor de GW620

LG Mobile heeft aan All About Phones bevestigd dat het met twee belangrijke updates gaat komen voor haar Android-telefoons. Zo zal de Optimus Android GT540 een 2.1-update tegemoet kunnen zien en de GW620 zelfs een 2.2-update.

LG Mobile Nederland heeft aan All About Phones bevestigd dat de Koreaanse producent met twee belangrijke updates zal gaan komen voor haar Android-telefoons. Volgens Bas Tulner, Marketing Manager Mobile Communications Benelux bij LG, zal het bedrijf binnen twee maanden een 2.1-update uit gaan brengen voor haar GT540 Optimus-smartphone. Het toestel is momenteel bij Vodafone beschikbaar als prepaid-telefoon en bied een prima ervaring aan voor een zeer interessante prijs, zo blijkt uit onze review. Met de 2.1-update voegt LG de nodige verbeteringen toe aan het goedkope toestel en maakt het hiermee een geduchte concurrent gekeken naar het prijspijl voor andere telefoons.

LG zal ook haar GW620-smartphone van een interessante update voorzien. Volgens Tulner is LG momenteel bezig met een 2.2-update voor het toestel die begin volgend jaar verwacht wordt voor de telefoon. Tulner plaatst daarbij wel de kanttekening dat niet alle 2.2-functionaliteit beschikbaar zal zijn op het toestel door hardware limitaties. Als voorbeeld wordt de Wi-Fi-hotspot gegeven van Android 2.2 die niet op de GW620 zal gaan werken met de update. De GW620 is een Android-telefoon met een qwerty-toetsenbord dat tevens scherp geprijsd is door de producent. Uit onze review kwam het toestel positief naar voren en vooral het toetsenbord was erg prettig in gebruik. De updates zullen gratis verstrekt worden voor beide telefoons. Tulner kon nog niet precies melden wanneer de updates uit zullen gaan komen maar duidelijk is wel dat de GT540 deze nog dit jaar mag verwachten.

LG GW620

 

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters