LG brengt haar KP152

LG heeft een nieuwe telefoon aangekondigd voor het low-end segment. Het toestel, genaamd de KP152, is een elegante clamshell met basic functies.

Hoewel het meestal niet zo duidelijk naar voren komt, heeft LG ook een groot aantal goedkope toestellen in haar assortiment. De meeste Nederlandse klanten denken bij het merk meteen aan toestellen als de Renoir, de Secret en de Viewty, maar het merk heeft ook nog veel goedkopere toestellen. Zo heeft de maker nu de KP152 aangekondigd. Dit toestel heeft een elegant en mooi design, voor een lage prijs. Hoewel het toestel naar voren gekomen is op de Braziliaanse site van LG, zal hij waarschijnlijk ook naar Europa komen. Als we echter even naar de geschiedenis van goedkope toestellen van dit merk in Nederland kijken, verwachten we helaas niet heel veel meer van dit toestel te gaan horen.

Naast het elegante design van dit toestel, zijn er ook nog een aantal leuke snufjes in de clamshell gestopt. In het toestel gaan een VGA camera en FM radio hand in hand met een TFT scherm dat 65 duizend kleuren kan weergeven. De LG KP152 is een tri-band toestel waardoor het in de meeste landen wel te gebruiken is. Het toestel is met 88x47x17.3 millimeter niet klein maar ook niet al te groot. De prijs van het toestel zal los rond de €100 uitkomen in Nederland.

LG KP152

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters