LG brengt haar L-serie naar Nederland

LG heeft bekend gemaakt dat het bedrijf zijn L-serie in Nederland aan de man gaat brengen. De L7, L5 en de L3 zullen voor onder de 300 euro verkocht gaan worden in Nederland.

Volgens het persbericht van LG zijn de L7 en de L3 per direct verkrijgbaar bij verschillende operators en retailers. De L5 zal nog deze maand in de winkels verschijnen. De nieuwe L-lijn werd tijdens het Mobile World Congress in februari bekendgemaakt. Het is de nieuwe L-style lijn waarbij de fabrikant nadruk legt op de vorm van het toestel en de interessante prijs. Zo kost de L7 299 euro, de L5 199 euro en de L3 129 euro. De L3 is voorzien van Android 2.3 en de overige twee lopen op Android 4.0.

De L7 beschikt over het nieuwe Nova-scherm van LG die voor extra helderheid moet zorgen en extra pixeldichtheid. Daarnaast zit er een 1GHz-processor in het toestel met een enkele core en 512MB ram. De telefoon heeft tot slot 4GB intern geheugen. De L5 heeft een 800MHz-processor gekregen, een 4.0-touchscreen en is slechts 9.7mm dik. De L3 heeft eveneens een 3.2-inch scherm gekregen en 1GB geheugen.

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters