LG brengt haar L-serie naar Nederland

LG heeft bekend gemaakt dat het bedrijf zijn L-serie in Nederland aan de man gaat brengen. De L7, L5 en de L3 zullen voor onder de 300 euro verkocht gaan worden in Nederland.

Volgens het persbericht van LG zijn de L7 en de L3 per direct verkrijgbaar bij verschillende operators en retailers. De L5 zal nog deze maand in de winkels verschijnen. De nieuwe L-lijn werd tijdens het Mobile World Congress in februari bekendgemaakt. Het is de nieuwe L-style lijn waarbij de fabrikant nadruk legt op de vorm van het toestel en de interessante prijs. Zo kost de L7 299 euro, de L5 199 euro en de L3 129 euro. De L3 is voorzien van Android 2.3 en de overige twee lopen op Android 4.0.

De L7 beschikt over het nieuwe Nova-scherm van LG die voor extra helderheid moet zorgen en extra pixeldichtheid. Daarnaast zit er een 1GHz-processor in het toestel met een enkele core en 512MB ram. De telefoon heeft tot slot 4GB intern geheugen. De L5 heeft een 800MHz-processor gekregen, een 4.0-touchscreen en is slechts 9.7mm dik. De L3 heeft eveneens een 3.2-inch scherm gekregen en 1GB geheugen.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters