LG Electronics benoemd nieuwe sales director Mobile Communications Benelux

LG Electronics heeft Bart van Ierschot benoemd tot opvolger van Robert de graaf als Sales Director Mobile Communications Benelux. Per 1 mei zal van Ierschot beginnen op zijn nieuwe functie.

LG electronics

Van Ierschot zal in zijn nieuwe functie eindverantwoordelijk worden voor alle sales activiteiten van LG Mobile in België, Nederland en Luxemburg. Voor zijn aanstelling bij LG was hij twee en half jaar directeur KPN Broadcast Services, verantwoordelijk voor onder andere het Digitenne-netwerk en specifieke zakelijke dienstverlening aan media- en omroepbedrijven. Bij KPN heeft hij ongeveer 12 jaar gewerkt en was hij onder andere betrokken bij de introductie van prepaid mobiele telefonie en Albert Heijn Mobiel, ook lanceerde hij de UMTS Mobiel Internet Kaart van KPN.

Van Ierschot over zijn nieuwe functie: “Met de partners ga ik de ambitieuze groeidoelstellingen van LG Electronics verder vormgeven en waarmaken. Het nu al sterke salesteam van LG wil ik in de toekomst verder uitbouwen en inspireren om onze mobiele toestellen zo in de markt te zetten dat niemand er omheen kan.”

“Met Van Ierschot halen we een resultaatgerichte manager binnen met de nodige kennis en ervaring. Ik ben er zeker van dat LG optimaal kan profiteren van zijn diepgaande kennis van de markt van mobiele telefonie en van zijn positieve energie en sterke teambuilding-kwaliteiten“, zegt Bjørn Berg-Andersen, President LG Electronics Benelux.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters