LG erkent bootloop probleem G4

Sinds de LG G4 uit is, zijn er klachten over een bootloop-probleem. Het toestel start zichzelf in sommige situaties constant opnieuw op. LG heeft het probleem na bijna een jaar erkend en gaat de toestellen met het probleem repareren.

De klachten over de bootloop stapelden zich in de afgelopen maanden aardig op. Op forums en sociale platformen als YouTube zijn er veel gebruikers geweest die het probleem ondervonden. Toch liet LG nooit iets van zich horen. Android Authority besloot hierom contact te zoeken met de fabrikant en met succes, LG heeft gereageerd.

LG G4Ten eerste zegt LG dat het probleem al langer bekend was bij het bedrijf. Toch kon het probleem niet opgelost worden, het probleem zat namelijk niet in de software, maar in de hardware. Nu heeft LG het onderdeel dat verkeerd contact maakt gevonden. Alle klanten die het toestel niet bij een provider hebben gekocht kunnen het toestel gratis laten repareren. Klanten die hun G4 wél bij een provider hebben gekocht hebben een garantie bij de provider en niet bij de fabrikant volgens LG.

Het bootloop probleem komt niet voor bij alle toestellen, het betreft een oplage die één onderdeel anders heeft zitten. Als je het probleem hebt kun je contact zoeken met LG en het toestel zal dan gratis gerepareerd worden. Naast het bootloop probleem zijn er meer problemen waar de LG G4 mee kampt. Gebruikers klagen online over softwareproblemen met de splitscreen-modus en een wifi-logo dat blijft knipperen.

Op deze problemen heeft LG nog niet gereageerd. Deze problemen kunnen namelijk ook te maken hebben met de nieuwe software-update, die overigens nog niet in Nederland uit is. Hoogstwaarschijnlijk laat LG niet veel horen, maar gebeurt er achter de schermen wel wat aan de problemen.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters