'LG G Pad eind september te koop'

Volgens Koreaanse media zou de verkoop van de LG G Pad tablet eind september al van start gaan. De tablet is nog niet aangekondigd maar veel details zijn uitgelekt. Verwacht wordt dat LG de tablet volgende week op de IFA aankondigt.

Vorige week dook de Android tablet nog op in aanvraag bij de FCC. Dankzij de website van de Amerikaanse telecomwaakhond weten we inmiddels moeten verwachten. Zo wordt de G Pad geleverd met een 8.3″ IPS paneel met een resolutie van 1920×1200. In de FCC aanvraag viel nog te lezen dat de G Pad een Snapdragon 800 CPU zou krijgen maar volgens de laatste berichten zou de tablet een Snapdragon 600 processor krijgen.

Volgens de laatste berichten zal de G Pad eind september in de winkel moeten liggen. In Amerika zal de tablet door Verizon worden verkocht. De Zuid Koreaanse bronnen beweren dat de tablet in Zuid Korea alleen als WiFi model uit komt omdat de providers daar geen interesse hebben in een variant met mobiele data ondersteuning. Het is nog niet bekend wanneer de tablet uit komt in de rest van de wereld.

Volgende week gaat de IFA van start in Berlijn. LG heeft op donderdag een presentatie in de planning staan waar naar alle waarschijnlijkheid de G Pad gepresenteerd zal worden. All About Phones zal ter plekke aanwezig zijn om verslag te doen van de presentatie.

'LG G Pad eind september te koop' lg mobile stand mobile world congress 1 

Bron: Android Authority

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters