'LG G2 krijgt binnen twee maanden update naar Android 4.4 KitKat'

Volgens de Franse provider SFR zal LG haar vlaggenschip, de G2, voor het eind van 2013 voorzien van Android 4.4 KitKat. Een dergelijk snelle update zou een positieve trendbreuk zijn voor fabrikant LG.

LG G2 Android 4.4 KitKat

De Franse-provider heeft op haar eigen blog een overzicht geplaatst van toestellen die binnenkort een update kunnen gaan verwachten. In dit overzicht wordt ook de LG G2 genoemd die volgens SFR in de maanden november en december een Android 4.4-update tegemoet kan zien. De provider heeft de afbeelding inmiddels aangepast, maar een kopie van de originele afbeelding is door een andere site opgeslagen. De betrouwbaarheid van de tweede bron is echter discutabel.

Mocht LG voor het eind van 2013 haar vlaggenschip inderdaad gaan updaten naar Android 4.4 dan is dat een positieve ontwikkeling bij de fabrikant. Dit zou ook betekenen dat de Android 4.3-update overgeslagen wordt en de kans daarop lijkt klein. Het zou ook zo kunnen zijn dat de tweede bron de originele afbeelding heeft gemanipuleerd, al is dat niet met enige zekerheid te zeggen. LG staat er vooralsnog om bekend dat het als laatste fabrikant Android-updates vrij geeft voor haar smartphones.

LG zelf heeft nog niets officieels gezegd over een eventuele update voor de G2 naar Android 4.4.

LG G2 img 0963 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. majeva -

  laat maar komen. ben benieuwd hoe deze functioneerd. Ben net overgestapt naar LG. kom van de samsung S1 met 4.3 ( na rooten uiteraard). laten we hopen dat dit inderdaad de goede kant op gaat wat betreft de snelheid voor het updaten van de software. heb minder prettige verhalen gehoord over LG.

 2. Timboektoe -

  Ik had niet anders verwacht aangezien ze de nexus 5 ook ontwikkeld hebben en inzicht hebben gehad in kitkat. Ook hebben ze van de late wereldwijdeleveringen van de nexus 4 geleerd. Heeft ff geduurd maar lg gaat de goede kant op.

 3. Bas_vhn -

  Mocht dit waar zijn dan is LG goed bezig de laatste tijd. Goede telefoons, relatief lage prijzen, en blijkbaar snelle software updates. Ik vond het altijd een beetje een b merk, maar het lijkt er op dat ze tegenwoordig niet meer onderdoen voor de top van de android markt (Sony en HTC). Ik vind de G2 en de Nexus 5 ook best mooi verder, alleen jammer van het plastic natuurlijk.

  1. Quasimodo -

   Jouw persoonlijke voorkeur mag je best uitspreken maar de top van de android markt is Samsung (ook al heb ik er geen) Of is sinds vandaag sony/htc meer gaan verkopen dan Samsung en hebben ze betere toestellen dan de Note 3?

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters