LG G2 vanaf oktober in Nederland verkrijgbaar voor 549 euro

LG heeft bekend gemaakt dat de G2 vanaf oktober in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Het toestel krijgt een adviesprijs van 549 euro mee.

De fabrikant laat middels een persbericht weten dat het de witte en zwarte variant van de G2, het nieuwe vlaggenschip van LG, vanaf oktober in Nederland gaat uitleveren. De smartphone werd begin september aangekondigd door de fabrikant en zal het nieuwe paradepaardje gaan worden van LG. De G2 zal in twee varianten op de markt gaan komen; de 16GB variant moet 549 euro gaan kosten en de 32GB variant moet 599 euro gaan kosten. Dit zijn volgens LG adviesprijzen en zullen bij webshops naar alle verwachting lager gaan uitvallen zodra het toestel verkrijgbaar is.

De LG G2 is gemaakt van plastic en de batterij kan niet vervangen worden. Aan de achterkant is een grote volume-knop te zien die tevens als camera-knop functioneert zodat men gemakkelijk foto’s van zich zelf kan maken. De G2 is uitgerust met een Qualcomm 800-processor die zijn werk op 2.26GHz doet. Deze quadcore-processor geldt momenteel als de snelste processor op de markt die ook in de Xperia Z Ultra te vinden is. Er is 2GB DDR3 ram in het toestel aanwezig en 16GB interngeheugen.

De smartphone beschikt over een 5.2″-scherm met een Full HD-resolutie. Ook is er een 13-megapixelcamera aanwezig. De smartphone in 8.9 mm dik en 138 mm lang. De randen rondom het scherm zijn slechts 2.65 mm dik, aldus de fabrikant in diens persbericht. Hij zal in zowel het wit als in het zwart op de markt gaan komen. De G2 beschikt over een 3000mAh batterij en loopt op Android 4.2.

Onze eerste ervaring met de LG G2 kun je hier lezen en onze video hands-on is hier te zien.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Eerste ervaring met LG G2 img 9041 
Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Hint Google’s nieuwe wallpaper naar volledige naam Android P? lees verder

LG G7 ThinQ

Tijd voor de notch: dit is de LG G7 ThinQ lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Samsung Galaxy S9 verslaat iPhone X in prestigieuze test lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters