LG G2 vanaf oktober in Nederland verkrijgbaar voor 549 euro

LG heeft bekend gemaakt dat de G2 vanaf oktober in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Het toestel krijgt een adviesprijs van 549 euro mee.

De fabrikant laat middels een persbericht weten dat het de witte en zwarte variant van de G2, het nieuwe vlaggenschip van LG, vanaf oktober in Nederland gaat uitleveren. De smartphone werd begin september aangekondigd door de fabrikant en zal het nieuwe paradepaardje gaan worden van LG. De G2 zal in twee varianten op de markt gaan komen; de 16GB variant moet 549 euro gaan kosten en de 32GB variant moet 599 euro gaan kosten. Dit zijn volgens LG adviesprijzen en zullen bij webshops naar alle verwachting lager gaan uitvallen zodra het toestel verkrijgbaar is.

De LG G2 is gemaakt van plastic en de batterij kan niet vervangen worden. Aan de achterkant is een grote volume-knop te zien die tevens als camera-knop functioneert zodat men gemakkelijk foto’s van zich zelf kan maken. De G2 is uitgerust met een Qualcomm 800-processor die zijn werk op 2.26GHz doet. Deze quadcore-processor geldt momenteel als de snelste processor op de markt die ook in de Xperia Z Ultra te vinden is. Er is 2GB DDR3 ram in het toestel aanwezig en 16GB interngeheugen.

De smartphone beschikt over een 5.2″-scherm met een Full HD-resolutie. Ook is er een 13-megapixelcamera aanwezig. De smartphone in 8.9 mm dik en 138 mm lang. De randen rondom het scherm zijn slechts 2.65 mm dik, aldus de fabrikant in diens persbericht. Hij zal in zowel het wit als in het zwart op de markt gaan komen. De G2 beschikt over een 3000mAh batterij en loopt op Android 4.2.

Onze eerste ervaring met de LG G2 kun je hier lezen en onze video hands-on is hier te zien.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Eerste ervaring met LG G2 img 9041 
HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters