LG G3 krijgt nu Android 5.0-update in Engeland

De LG G3 begon er heel snel aan: de update naar Android 5.0 Lollipop rolde al op 9 november uit naar toestellen in Polen.

Bijzonder, aangezien de Nexus 5 van dezelfde fabrikant nog niet eens aan de beurt was. Maar daarna werd het langdurig stil. Tot nu. Engelse bezitters van de telefoon krijgen de update nu ook. Wanneer Nederland op het lijstje staat, is nog onduidelijk.

Het was opmerkelijk nieuws, zo begin november. Toen de LG G3 alvast over de allernieuwste Androidversie bleek te beschikken, althans in Polen. De rest van Europa zou wel snel volgen, werd vermoed. Maar dat bleek anders uit te pakken. Sinds Polen is het meer dan een maand stil geweest. Nu melden Engelse klanten van provider Vodafone dat ze de update binnenkrijgen.

Overigens is LG met de update nog steeds erg snel. Veel andere fabrikanten moeten er nog helemaal aan beginnen.

LG G3 S koopwijzer 

Bron: Android Central

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jamie Paenen -

    Ik heb de update nu bijna 2 weken en merk toch dat android 5.0 snel een update nodig heeft om de 'bugs' op te lossen… Naarmate je G3 langer aanstaat, is dit van invloed op je prestaties. De G3 wordt steeds trager, hapert vaker, en slaat vaker vast naarmate hij langere tijd aanstaat. Vooral het toetsenbord wordt erg traag… Het toetsenbord kan je typsnelheid moeilijk bijhouden en voert correcties verkeerd uit. Hij pakt spaties midden in een woord ipv aan het eind van een woord, en volledige woorden verdwijnen tijdens het typen of tijdens het corrigeren van woorden. Tijdens het (draadloos) opladen springt nu continue het scherm aan, wat voor heen niet zo was!

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters