‘LG G3 krijgt verwisselbare batterij’

Het geheugen van de LG G3 valt uit te breiden met een microSD-kaart en bovendien is de batterij in het toestel vervangbaar. Dit blijkt uit – opnieuw – een uitgelekte foto.

‘LG G3 krijgt verwisselbare batterij’ lg g3 micro sd 1

De G3 moet het nieuwe vlaggenschip worden van LG en wordt komende dinsdag in Londen gepresenteerd. All About Phones is daarbij van de partij, maar inmiddels liggen alle specificaties van het apparaat al op straat.

Gisteren lekten er foto’s uit van een interne presentatie van LG over de G3. Vandaag heeft Techblog.gr een foto weten te bemachtigen van de achterkant van het apparaat. Zónder hoes.

Daaruit kan geconcludeerd worden dat de batterij van het toestel verwisselbaar is. Ook was het nog niet bekend dat je het geheugen van een G3, die een opslagruimte schijnt te hebben heeft van 16 of 32 GB, kunt uitbreiden met een microSD-kaart. Onduidelijk is nog wel tot welk formaat de G3 microSD-kaarten accepteert.

Het IPS-scherm van de G3 wordt 5,5 inch groot en krijgt een resolutie van 2560×1440 pixels mee. In het toestel zit een Snapdragon 801-processor en 3 GB aan ram. Het toestel loopt gelijk op Android 4.4 KitKat en heeft aan de achterkant een camera van 13 MP. De voorkant moet het stellen met een 2,1 MP-camera. De batterij heeft, zo blijkt opnieuw uit de foto, een inhoud van 3000 mAh.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters