‘LG G3 krijgt verwisselbare batterij’

Het geheugen van de LG G3 valt uit te breiden met een microSD-kaart en bovendien is de batterij in het toestel vervangbaar. Dit blijkt uit – opnieuw – een uitgelekte foto.

‘LG G3 krijgt verwisselbare batterij’ lg g3 micro sd 1

De G3 moet het nieuwe vlaggenschip worden van LG en wordt komende dinsdag in Londen gepresenteerd. All About Phones is daarbij van de partij, maar inmiddels liggen alle specificaties van het apparaat al op straat.

Gisteren lekten er foto’s uit van een interne presentatie van LG over de G3. Vandaag heeft Techblog.gr een foto weten te bemachtigen van de achterkant van het apparaat. Zónder hoes.

Daaruit kan geconcludeerd worden dat de batterij van het toestel verwisselbaar is. Ook was het nog niet bekend dat je het geheugen van een G3, die een opslagruimte schijnt te hebben heeft van 16 of 32 GB, kunt uitbreiden met een microSD-kaart. Onduidelijk is nog wel tot welk formaat de G3 microSD-kaarten accepteert.

Het IPS-scherm van de G3 wordt 5,5 inch groot en krijgt een resolutie van 2560×1440 pixels mee. In het toestel zit een Snapdragon 801-processor en 3 GB aan ram. Het toestel loopt gelijk op Android 4.4 KitKat en heeft aan de achterkant een camera van 13 MP. De voorkant moet het stellen met een 2,1 MP-camera. De batterij heeft, zo blijkt opnieuw uit de foto, een inhoud van 3000 mAh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jamie Paenen -

  Ik kan alleen op bovenstaande foto niet ontdekken waar die microSD zou moeten zitten? Ik zie alleen een MicroSIM slot en de speaker?

 2. Jamie Paenen -

  Ik ben meer benieuwd naar de behuizing. Er duiken momenteel zowel foto's op van een plastic variant als van een metalen variant! Maar welke gaat het worden hier in Nederland?

  Ook hebben ze het op internet steeds over 2 varianten: 16GB/32GB opslag, 2GB/3GB ram, plastic/metalen behuizing, 613 euro/729 euro.

  Zou het kunnen zijn dat de 16GB variant een plastic behuizing heeft met 2GB ram voor de prijs van 613 euro, en dat de 32GB variant een metalen behuizing heeft met 3GB ram voor de prijs van 729 euro???

  Zoja, welke variant kunnen we in Nederland verwachten?

  1. Dominick -

   Ik denk eerder dat de behuizing van plastic is maar een soort geborsteld patroontje heeft gekregen en daardoor aluminium lijkt (net als bijvoorbeeld de Samsung Ativ S). De verschillende geheugens lijken me wel waarschijnlijk, LG heeft van de G2 Mini ook bijvoorbeeld versies met een verschillende camera en chipset. Denk dat LG in Nederland de 32GB/3GB versie gaat leveren. Prijs is vooral giswerk denk ik.

   1. Jamie Paenen -

    Ik ben op zoek naar een nieuw toestel! Het moet óf de HTC One m8 worden of de LG G3, maar dat hangt af van LG's behuizing. Ik heb nu een Galaxy S4, maar de Galaxy S5 is er zeker geen verbetering op, dus die wordt het sowieso niet. Ik ben op zoek naar een telefoon met dat premium uiterlijk. Als die G3 een metalen behuizing krijgt of een plastic behuizing met dat geborsteld patroontje, waardoor het eruit ziet als metaal, dan wordt het voor mij de LG. Als het glanzend effen wit of zwart plastic wordt, dan ga ik voor de HTC

   2. Jamie Paenen -

    @All About Phones:
    Ik heb zelf het idee dat de 16GB/2GB variant naar Nederland komt, maar volgens onderstaande afbeelding (zie link) beschikt deze variant niet over het qHD display? Onderstaande afbeelding lijkt te gaan over de 'goedkopere' en 'duurdere' G3, maar ik zou het erg opmerkelijk vinden als de 'goedkopere' variant wel een qHD display zou krijgen en de 'duurdere' variant niet!

    Link:
    http://images.cdn.stuff.tv/sites/stuff.tv/files/lg-g3-antutu.jpg

    Ik ben benieuwd naar jullie bevindingen hierover!

    Verder ben ik er erg benieuwd naar of de versie die op 27 Mei in Londen, New York en San Francisco dezelfde specificaties heeft als de versie die op 28 Mei in Istanboel, Seoul en Singapore wordt aangekondigd?!

   3. Dominick -

    Ik denk eerder dat die niet QHD versie een ander toestel is, maar we zullen het volgende week merken…

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters