‘LG G4 krijgt iets groter scherm dan G3’

LG plaatst in zijn nieuwe vlaggenschip waarschijnlijk een iets groter scherm dan in de G3, de huidige toptelefoon van de fabrikant. De G4 krijgt waarschijnlijk een display met een formaat van 5,6 inch.

LG G4 smartphone

Terwijl de LG G3 een 5,5-inch scherm heeft. Bron is @OnLeaks, het Twitter-account van het Franstalige No Where Else, dat vaker met betrouwbare informatie komt over nog niet aangekondigde smartphones. De schermresolutie van de LG G4 wordt niet vermeld.

Daarover doen inmiddels ook al geruchten de ronde. Zo zou LG de schermresolutie van de G3 willen overtreffen. Dit betekent dat een quad HD-resolutie van 1440×2560 pixels niet genoeg is. LG zou met de G4 mikken op een 3K-scherm, met een resolutie van 1800×3200 pixels.

Over andere specificaties is ook al wat informatie hier en daar naar buiten gelekt. Zo zou de LG G4 een Snapdragon 810-processor van Qualcomm krijgen, met daarnaast 3GB werkgeheugen. De opslagcapaciteit zou 16GB of 32GB bedragen, en dit geheugen is uitbreidbaar met een Micro sd-kaart.

Daarnaast zou het display van de G4 ook gebogen zijn, net als die van de G Flex 2. Of hij ook buigbaar is, is nu de grote vraag. LG kondigt de G4 ergens in april aan en de smartphone moet aan het einde van de maand april in de Nederlandse winkels komen te liggen.

De 16-megapixelcamera krijgt optische beeldstabilisatie en kan filmen in 4K. Over de frontcamera is nog geen informatie bekend. LG zou de G4 een, voor een vlaggenschip, schappelijke adviesprijs meegeven van 599 euro. Concurrenten als Samsung en HTC rekenen 100 euro of meer voor hun vlaggenschepen.

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters