LG G4 lekt uit in al zijn lederen pracht

De LG G4 is vannacht uitgelekt. Het lijkt erop dat LG een complete productpagina van het toestel per ongeluk online heeft gezet, want er zijn talloze productfoto’s van het toestel in vele varianten op internet geplaatst. De pagina’s zijn inmiddels ijlings verwijderd, maar de plaatjes zijn er nog.

LG G4 lekt uit in al zijn lederen pracht gsmarena 001

De LG kan in vele varianten worden besteld, en dan gaat het vooral om de achterkant. Die kan zowel in drie kleuren plastic als in vele kleuren leer worden gekocht. De leervarianten hebben dwars door het midden een stiknaad die voor het oog beter aangeeft dat de achterkant van echt leer is gemaakt.

Over de specificaties van de telefoon bestaat verwarring. Het lijkt om een vroege versie van het toestel te gaan, want uit de informatie die tegelijk is uitgelekt lijkt het te gaan om een quadcore Qualcomm Snapdragon 801-processor en bovendien zou het toestel lopen op Android Kitkat 4.4. Dat lijkt zeer onwaarschijnlijk; LG zal zijn nieuwe vlaggenschip niet met deze verouderde hard- en software uitrusten. Een Qualcomm Snapdragon 810 en Android 5.0 Lollipop lijken waarschijnlijker, en in lijn met de specificaties van de concurrentie.

Wat de productpagina’s qua specificaties wel onthullen, is dat de LG G4 een 5,5 inch scherm krijgt met een hoge resolutie (2560×1440 pixels) en een verwisselbare 3000 mAh batterij. De telefoon wordt 8,9 millimeter dik en er kan een micro sd-kaart in worden gestoken.

LG G4 lekt uit in al zijn lederen pracht gsmarena 005 
LG G4 lekt uit in al zijn lederen pracht gsmarena 002 
LG G4 lekt uit in al zijn lederen pracht gsmarena 003 
LG G4 lekt uit in al zijn lederen pracht gsmarena 004 

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dominick -

   Quantum dot pixels maken als ik het goed heb gebruik van een blauwe backlight. Maar het zou ook kunnen dat LG er iets anders mee bedoelt…

  2. Quasimodo -

   Bij TV's werd deze kreet al eerder geïntroduceerd. Het gaat over het feit dat het display instaat is een breder/echter kleuren spectrum weer te geven. De techniek die hiervoor gebruikt wordt kan verschillen.
   Naar zeggen geeft dit werkelijk een "echter" beeld in combinatie met hoge resoluties benader je steeds meer "alsof je het uit het raam kijkt" wist iemand mij te vertellen. Hoeveel "echter" dat is, valt nog te bezien 🙂

  3. Eddddd -

   De Sony Xperia P had wel een extra witte subpixel. Ik geloof om het helderder te maken. Dat noemde Sony echter niet Quantum Display. Was overigens een fijn toestel, met helaas beperkte accuduur. En beperkte levensduur…

  1. Jamie Paenen -

   Helemaal mee eens… De leren variant vind ik niet heel erg mooi. Ook vind ik het jammer dat LG voor een puntjes patroon aan de voorkant heeft gekozen. Dit is niet echt in lijn met de achterkant… Verder wel weer een heel mooi toestel!

  2. Danijel -

   Ik denk dat het even afwachten is hoe dat nou in het echt eruit ziet. Denk dat het leer best mooi kan zijn namelijk 🙂

   Wat mij wel opvalt is dat het toestel er van voren erg veel uitziet als een Nexus 5?! Of ben ik de enige..

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Apple iPhone X 2018

‘Volgende iPhone X krijgt gigabit 4G en dual sim’ lees verder

OnePlus deelt (slecht) nieuws rondom de OnePlus 6T lees verder

Samsung Experience

Dit voegt Samsung Experience 9.0 allemaal toe aan je Galaxy S8 (Plus) lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters