LG G4 vanaf 30 mei in Nederland te koop

Het nieuwe vlaggenschip van LG, de G4, is vanaf 30 mei verkrijgbaar in Nederland. Zaterdag kun je de smartphone ook bestellen bij T-Mobile, dat dan een speciale actie voor de smartphone heeft lopen.

LG G4 design

Dit laat LG weten in een persbericht. Het was al bekend dat de G4 vanaf het einde van deze maand verkrijgbaar zou zijn, maar nu is daar dus een specifieke datum aan vastgeplakt. Tot 29 mei loopt via de speciale site voor de G4 een actie. Als je de smartphone via die site bestelt, ontvang je van LG een Micro sd-kaart met een formaat van 64GB om de opslagcapaciteit van de smartphone uit te breiden.

T-Mobile heeft ook een actie lopen. Als je op 23 mei, aanstaande zaterdag, de smartphone bij de provider bestelt, krijg je een fotografieboek cadeau (zolang de voorraad strekt). Hierin staan tips en tricks over de cameramogelijkheden van de LG G4. Daarnaast biedt T-Mobile een korting.

Zo hoef je bij een nieuw abonnement niet bij te betalen voor de G4. Het abonnement kost 37,50 per maand. Je kunt met dit abonnement onbeperkt bellen en hebt een internetbundel van 3GB. Daarnaast kun je 120 minuten bellen binnen Europa.

In Nederland kun je straks de G4 krijgen in het grijs, wit en goud. De smartphone heeft een adviesprijs van 649 euro, wat 100 euro duurder is dan de adviesprijs van de G3 vorig jaar. De leren uitgave kost 699 euro.

De smartphone heeft onder andere een quad HD-scherm, een zeskernige Snapdragon 808-chipset, 3GB werkgeheugen en camera’s waarmee je foto’s maakt in 16 en 8 megapixel. De batterij heeft een inhoud van 3000 mAh.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters