LG G4c en G4 Stylus vanaf juni en juli te koop in Nederland

LG heeft twee varianten aangekondigd van zijn vlaggenschip, de G4. Het gaat hier om een kleinere variant, de LG G4c, en een grotere variant, de LG G4 Stylus. Deze smartphones zijn respectievelijk vanaf juni en juli in Nederland te koop.

De LG G4 familie

Dit laat LG weten in een persbericht. De aankondiging van de twee smartphones komt niet als een verrassing, aangezien er al wat geruchten over naar buiten kwamen. De G4c en G4 Stylus lijken vooral qua uiterlijk op de G4: de specificaties van de twee midrangers komen niet in de buurt van het topmodel.

LG G4c

Zo heeft de LG G4c een scherm met een formaat van 5 inch en een HD-resolutie van 1280×720 pixels, terwijl de G4 een schermformaat van 5 inch heeft met een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels.

De processor beschikt over vier kernen die zijn geklokt op 1,2GHz. Daarnaast heeft de G4c 1GB ram en een opslagcapaciteit van 8GB, dat uitbreidbaar is. Foto’s maakt de smartphone in 8 en 5 megapixel, wat best netjes is. De batterij heeft een inhoud van 2540 mAh.

LG G4 Stylus

Deze smartphone heeft ongeveer dezelfde specificaties als de G4c, maar is wel een stuk groter. Het scherm heeft een formaat van 5,7 inch en dezelfde HD-resolutie. Ook de processor lijkt hetzelfde te zijn: het is een chipset die met vier kernen 1,2GHz klokt.

Daarnaast heeft de G4 Stylus met 1GB dezelfde hoeveelheid ram. Het opslaggeheugen van 8GB is hetzelfde en ook bij de Stylus is dit uitbreidbaar. Met 3000 mAh heeft de batterij behoorlijk wat inhoud. Er is een 3G- én een 4G-variant van de Stylus. Het 3G-exemplaar maakt foto’s in 8 en 5 megapixel, de 4G-uitgave in 13 en 5 megapixel.

Naar Nederland

De G4c en G4 Stylus draaien allebei op Android 5.0 Lollipop. De LG G4c is vanaf juni in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 249 euro. De Stylus is 100 euro duurder en is vanaf juli in Nederland te koop.

LG G4c in juni naar Nederland 
LG G4c
LG G4c in juni naar Nederland 
LG G4c in juni naar Nederland 
LG G4c in juni naar Nederland 
LG G4 Stylus in juli in Nederland 
OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters