LG G4c en G4 Stylus vanaf juni en juli te koop in Nederland

LG heeft twee varianten aangekondigd van zijn vlaggenschip, de G4. Het gaat hier om een kleinere variant, de LG G4c, en een grotere variant, de LG G4 Stylus. Deze smartphones zijn respectievelijk vanaf juni en juli in Nederland te koop.

De LG G4 familie

Dit laat LG weten in een persbericht. De aankondiging van de twee smartphones komt niet als een verrassing, aangezien er al wat geruchten over naar buiten kwamen. De G4c en G4 Stylus lijken vooral qua uiterlijk op de G4: de specificaties van de twee midrangers komen niet in de buurt van het topmodel.

LG G4c

Zo heeft de LG G4c een scherm met een formaat van 5 inch en een HD-resolutie van 1280×720 pixels, terwijl de G4 een schermformaat van 5 inch heeft met een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels.

De processor beschikt over vier kernen die zijn geklokt op 1,2GHz. Daarnaast heeft de G4c 1GB ram en een opslagcapaciteit van 8GB, dat uitbreidbaar is. Foto’s maakt de smartphone in 8 en 5 megapixel, wat best netjes is. De batterij heeft een inhoud van 2540 mAh.

LG G4 Stylus

Deze smartphone heeft ongeveer dezelfde specificaties als de G4c, maar is wel een stuk groter. Het scherm heeft een formaat van 5,7 inch en dezelfde HD-resolutie. Ook de processor lijkt hetzelfde te zijn: het is een chipset die met vier kernen 1,2GHz klokt.

Daarnaast heeft de G4 Stylus met 1GB dezelfde hoeveelheid ram. Het opslaggeheugen van 8GB is hetzelfde en ook bij de Stylus is dit uitbreidbaar. Met 3000 mAh heeft de batterij behoorlijk wat inhoud. Er is een 3G- én een 4G-variant van de Stylus. Het 3G-exemplaar maakt foto’s in 8 en 5 megapixel, de 4G-uitgave in 13 en 5 megapixel.

Naar Nederland

De G4c en G4 Stylus draaien allebei op Android 5.0 Lollipop. De LG G4c is vanaf juni in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 249 euro. De Stylus is 100 euro duurder en is vanaf juli in Nederland te koop.

LG G4c in juni naar Nederland 
LG G4c
LG G4c in juni naar Nederland 
LG G4c in juni naar Nederland 
LG G4c in juni naar Nederland 
LG G4 Stylus in juli in Nederland 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters