‘Designschets LG G5 opgedoken’

Er is een schets van de LG G5 gelekt. Waarschijnlijk is dit het officiële design van het toestel zoals we het bij de MWC-beurs kunnen verwachten. Daarnaast is de schets in lijn met al eerder gelekte renders.

De LG G5 wordt waarschijnlijk gepresenteerd op de Mobile World Congres-beurs in Barcelona. Het toestel wordt de opvolger van de LG G4. In tegenstelling tot de Samsung Galaxy S7 is er nog niet erg veel vrij gekomen over het nieuwe vlaggenschip van LG. Daar is gisteren verandering in gekomen.LG G5

Er is een schets op twitter verschenen met de exacte afmetingen. Daarnaast kun je het design volledig zien van alle kanten. Eerder lekte er al renders van het toestel waarop te zien was dat je de batterij via de onderkant van het toestel kunt wisselen. Dit lijkt niet onmogelijk op de nieuwe schets.

Het meest opvallende aan het toestel is de achterkant. Deze heeft een dubbele camera en een vingerafdruksensor. Daarnaast zijn de knoppen niet meer aan de achterkant geplaatst, maar aan de zijkant. Hiermee verlaat LG zijn unieke design met knoppen aan de achterkant. Verder zal het toestel waarschijnlijk volledig van metaal gemaakt worden.

LG G5De G-lijn van LG was altijd een reeks vlaggenschepen die niks om de veranderingen in de smartphone-industrie gaf. Zo hadden ze geen metalen of glazen behuizingen, was de batterij nog te verwisselen en zaten de volume- en powerknoppen aan de achterkant in plaats van aan de zijkant. Dit lijkt dus te veranderen.

LG heeft al uitnodigingen verspreid voor de presentatie van het toestel op de MWC-beurs. Naast LG verwachten we nog één andere grote fabrikant die zijn nieuwe vlaggenschip daar gaat presenteren. Dat is Samsung met zijn Galaxy S7 en eventueel S7 Edge en Edge Plus. Samen met de Galaxy S7 zal de LG G5 een van de eerste smartphones zijn met een Qualcomm Snapdragon 820-processor.

Bron: Tech Walla gebaseerd op bronnen in China

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters