‘Designschets LG G5 opgedoken’

Er is een schets van de LG G5 gelekt. Waarschijnlijk is dit het officiële design van het toestel zoals we het bij de MWC-beurs kunnen verwachten. Daarnaast is de schets in lijn met al eerder gelekte renders.

De LG G5 wordt waarschijnlijk gepresenteerd op de Mobile World Congres-beurs in Barcelona. Het toestel wordt de opvolger van de LG G4. In tegenstelling tot de Samsung Galaxy S7 is er nog niet erg veel vrij gekomen over het nieuwe vlaggenschip van LG. Daar is gisteren verandering in gekomen.LG G5

Er is een schets op twitter verschenen met de exacte afmetingen. Daarnaast kun je het design volledig zien van alle kanten. Eerder lekte er al renders van het toestel waarop te zien was dat je de batterij via de onderkant van het toestel kunt wisselen. Dit lijkt niet onmogelijk op de nieuwe schets.

Het meest opvallende aan het toestel is de achterkant. Deze heeft een dubbele camera en een vingerafdruksensor. Daarnaast zijn de knoppen niet meer aan de achterkant geplaatst, maar aan de zijkant. Hiermee verlaat LG zijn unieke design met knoppen aan de achterkant. Verder zal het toestel waarschijnlijk volledig van metaal gemaakt worden.

LG G5De G-lijn van LG was altijd een reeks vlaggenschepen die niks om de veranderingen in de smartphone-industrie gaf. Zo hadden ze geen metalen of glazen behuizingen, was de batterij nog te verwisselen en zaten de volume- en powerknoppen aan de achterkant in plaats van aan de zijkant. Dit lijkt dus te veranderen.

LG heeft al uitnodigingen verspreid voor de presentatie van het toestel op de MWC-beurs. Naast LG verwachten we nog één andere grote fabrikant die zijn nieuwe vlaggenschip daar gaat presenteren. Dat is Samsung met zijn Galaxy S7 en eventueel S7 Edge en Edge Plus. Samen met de Galaxy S7 zal de LG G5 een van de eerste smartphones zijn met een Qualcomm Snapdragon 820-processor.

Bron: Tech Walla gebaseerd op bronnen in China

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wallenburg -

    Zeer onhandig de volumeknop aan de zijkant. Ben juist overgestapt naar de LG G3 om deze reden. Bij het vastpakken van mijn vorige toestel (Samsung S3) ging de beltoon uit doordat ik de volume laag per ongeluk indrukte zonder dat ik daar erg in had, en dus niet meer bereikbaar was (ik hoorde hem niet meer over gaan).
    Als de volume toetsen naar de zijkant gaan zal ik mijn LG G3 niet inwisselen voor een G5. niet alleen ik was overtuigd van de toetsen achterop ook familie is daarbij overgestapt naar LG om deze reden.

  2. Xaobotnik -

    Die knoppen aan de achterkant waren juist een unieke feature. Zonder dat wordt het toestel nog meer een toestel zoals velen. Erg jammer als ze daar inderdaad vanaf zouden stappen.

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters