‘LG G5 opgedoken in Dubai’

Vermoedelijk is de uiteindelijke versie van de LG G5 opgedoken in Dubai. Hij staat te koop op een marktplaats-achtige website. De verkoper claimt dat hij echt is, het toestel heeft zelfs een geldig IMEI-nummer.

De hype is nu volledig losgebarsten. Elke dag komen er berichten binnen over de nieuwe vlaggenschepen die op de MWC-beurs gepresenteerd zullen worden. Nu de Samsung Galaxy S7 volledig bekend is geworden blijft de LG G5 nog over.

lg g5Dubizzle

Op Dubizzle, de marktplaats van Dubai, is de LG G5 aangeboden door een verkoper. Deze verkoper claimt dat het toestel ‘the real deal’ is, hij vraagt er omgerekend 680 dollar voor. Op de foto’s kun je de G5 in vol ornaat zien. De dubbele camera zit erin en ook de gleuf aan de onderkant voor het verwisselen van de batterij is zichtbaar.

Nexus 5X

Het design doet ons een beetje denken aan dat van de Nexus 5X. Dat toestel is ook door LG ontworpen. De vingerprintsensor zit op dezelfde plek aan de achterkant. Als je het toestel uit je broekzak pakt ligt je wijsvinger direct op de juiste plek om het toestel te ontgrendelen.

MWC

Het is natuurlijk geen officieel bewijs voor het design van de LG G5, maar het komt wel overeen met de geruchten van de afgelopen maanden. Het toestel wordt aanstaande zondag gepresenteerd in Barcelona. Dit zal gebeuren tijdens het Mobile World Congress waar wij met All About Phones ook aanwezig zullen zijn.

Specificaties LG G5lg-g5-leak-3

Tot nu toe is er al aardig wat bekend over LG’s nieuwe vlaggenschip. Het toestel zal een 5,6 inch-scherm krijgen met een QHD-resolutie. Daarnaast zal de nieuwe Qualcomm Snapdragon 820-processor in het toestel zitten die ondersteund wordt door 4 GB werkgeheugen. Verder zal de G5 een dubbele 20-megapixelcamera aan de achterkant krijgen met laser autofocus zoals we van LG gewend zijn.

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters