‘LG G5 opgedoken in Dubai’

Vermoedelijk is de uiteindelijke versie van de LG G5 opgedoken in Dubai. Hij staat te koop op een marktplaats-achtige website. De verkoper claimt dat hij echt is, het toestel heeft zelfs een geldig IMEI-nummer.

De hype is nu volledig losgebarsten. Elke dag komen er berichten binnen over de nieuwe vlaggenschepen die op de MWC-beurs gepresenteerd zullen worden. Nu de Samsung Galaxy S7 volledig bekend is geworden blijft de LG G5 nog over.

lg g5Dubizzle

Op Dubizzle, de marktplaats van Dubai, is de LG G5 aangeboden door een verkoper. Deze verkoper claimt dat het toestel ‘the real deal’ is, hij vraagt er omgerekend 680 dollar voor. Op de foto’s kun je de G5 in vol ornaat zien. De dubbele camera zit erin en ook de gleuf aan de onderkant voor het verwisselen van de batterij is zichtbaar.

Nexus 5X

Het design doet ons een beetje denken aan dat van de Nexus 5X. Dat toestel is ook door LG ontworpen. De vingerprintsensor zit op dezelfde plek aan de achterkant. Als je het toestel uit je broekzak pakt ligt je wijsvinger direct op de juiste plek om het toestel te ontgrendelen.

MWC

Het is natuurlijk geen officieel bewijs voor het design van de LG G5, maar het komt wel overeen met de geruchten van de afgelopen maanden. Het toestel wordt aanstaande zondag gepresenteerd in Barcelona. Dit zal gebeuren tijdens het Mobile World Congress waar wij met All About Phones ook aanwezig zullen zijn.

Specificaties LG G5lg-g5-leak-3

Tot nu toe is er al aardig wat bekend over LG’s nieuwe vlaggenschip. Het toestel zal een 5,6 inch-scherm krijgen met een QHD-resolutie. Daarnaast zal de nieuwe Qualcomm Snapdragon 820-processor in het toestel zitten die ondersteund wordt door 4 GB werkgeheugen. Verder zal de G5 een dubbele 20-megapixelcamera aan de achterkant krijgen met laser autofocus zoals we van LG gewend zijn.

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

iPhone X Tesla Caviar

Maak kennis met de iPhone X Tesla van Caviar lees verder

Samsung Galaxy S8 Lite render

Samsung bereidt zich voor op langzame markt met Galaxy S8 Lite lees verder

Samsung Galaxy S10 concept

Samsung komt volgend jaar eindelijk met verrassende feature lees verder

OnePlus 6

OnePlus 6 gelanceerd: sneller, groter en geavanceerder dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 concept DBS Designing

Oeps, Samsung Galaxy Note 9 features gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters