LG G5 – Revolutonaire smartphone met modulair design – ADV

De introductie van de LG G5 betekent een revolutie binnen de smartphonewereld. Het nieuwe toptoestel van LG is een combinatie van een prachtig uiterlijk, krachtige hardware en een uniek modulair design! 

IJzersterke specificaties

Men had hoge verwachtingen voor het nieuwe vlaggenschip van LG door het succes van de LG G4. Met de G5 heeft LG dan ook alles uit de kast gehaald om dat succes te gaan overtreffen en dat is zeker gelukt! De LG G5 combineert de krachtige hardware van een high-end smartphone met de mogelijkheid om je telefoon aan te passen naar eigen wens. Het toestel heeft echter ook zonder modules al uitstekende specificaties! Met de twee camera’s van 16 en 8 megapixels aan de achterkant maak je bijvoorbeeld al prachtige foto’s – zo heeft de additionele camera aan de achterzijde een groothoeklens van maar liefst 135 graden. Ook kun je deze beide camera’s tegelijk gebruiken waardoor je foto’s kan maken die een extra dimensie krijgen middels de zogeheten ‘pop-out mode’. De G5 heeft uiteraard ook een camera aan de voorkant. Met deze 8-megapixelcamera maak je selfies van topkwaliteit. Ook op andere vlakken is de LG G5 een echte topper. Het toestel heeft een superscherp Quad-HD-scherm van 5.3 inch. Verder heeft de G5 een razendsnelle Snapdragon 820-processor en een werkgeheugen van maar liefst 4 GB. Zoals je van LG gewend bent is het opslaggeheugen uiteraard uitbreidbaar, dit keer tot wel 2TB. De LG G5 is dus een toptoestel met ijzersterke specificaties, maar het wordt nog beter als we kijken naar modulaire design.

Magic Slot

Als je een G5 aanschaft heb je een krachtige telefoon met het sterke design wat we gewend zijn van LG. Daarbovenop krijg je een toestel waar je in een oogwenk een professionele camera of een speaker van hoge kwaliteit van maakt. Hoe werkt dat precies? De G5 is modulair. Dit betekent dat je de onderkant van de telefoon kunt verwijderen en er een andere module in kunt plaatsen. LG noemt dit het Magic Slot van de G5. Tot nu toe heeft LG twee modules bekendgemaakt: de LG CAM Plus en de LG Hi-Fi Plus. Met de cameramodule maak je van de G5 een camera met échte knoppen. Als je de CAM Plus in de telefoon steekt heb je bijvoorbeeld een fysieke sluiterknop voor foto’s en video’s  en een srollwieltje voor de zoomfunctie. De cameramodule heeft nóg een groot voordeel: een langere accuduur. In deze module zit namelijk een additionele batterij verwerkt. Deze batterij voedt de camera tijdens het schieten van foto’s en video’s zodat het niet ten koste gaat van het batterijgebruik van de G5. . De Hi-Fi-module, die LG samen met Bang & Olufsen heeft ontwikkeld, is een 32-bits DAC-player. Deze zorgt ervoor dat er nog beter geluid uit de G5 komt – hiermee luister je dus muziek in écht hoge kwaliteit.

Voorlopig kun je dus twee modules aan de LG G5 koppelen. Welke modules er in de toekomst bijkomen is nog niet bekend, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Naast de modules heeft LG trouwens nog een behoorlijk aantal apparaten die kunnen samenwerken met de G5: de LG Friends. Zo werkt de G5 bijvoorbeeld met de LG 360 CAM, een camera die foto’s en video’s van 360° maakt; de LG 360 VR, LG’s eigen Virtual Reality-bril; en de Tone Platinum, een draadloze headset.

LG CAM Plus cadeau!

Revolutionaire telefoon? Revolutionaire aanbieding! Als je vóór 1 mei 2016 een LG G5 aanschaft bij Belsimpel.nl krijg je namelijk een LG CAM Plus module t.w.v. €99,- cadeau! Meer informatie en de voorwaarden kun je hier bekijken. Voor de beste en scherpste LG G5-aanbiedingen kijk je op Belsimpel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Conny -

    En de LG G4 is al zo’n geweldig toestel! Maakt prachtige foto’s en filmpjes. Ik kan trouwens de Otterbox case van harte aanbevelen: toestel ligt dan echt goed in de hand.

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters