LG G5 vanaf half April in Nederland te koop

Het modulaire toestel de LG G5 start met de voorverkoop in Nederland op 18 maart. Naast de start van het nieuwe toestel verschijnt ook de eerste module, de LG Cam Plus. De verkoopprijs van het toestel los is 699 euro.

Camp Plus moduleLg G5

Dit nieuwe toestel is vooral bekend om het modulaire concept. De LG G5 heeft ruimte om het toestel uit te breiden zoals de cameramodule Cam Plus. Dit is een verwisselbare batterij, met fysieke knoppen en een handgreep om het toestel beter vast te houden tijdens het nemen van een foto. Deze Cam Plus module heeft een batterijcapaciteit van 1200mAH en kost los 99 euro. Het toestel heeft aan de achterzijde twee camerasensoren, één 16-megapixelcamera en één 8-megapixelcamera. De 8-megapixelcamera wordt gebruikt om om ultra wide foto’s te nemen, hiermee kan je foto’s maken met een breedte van 135 graden. De voorkant heeft een 8-megapixelcamera.

LG G5 specificaties LG G5

Naast het modulaire gedeelte van de LG G5 heeft het toestel ook goede specificaties. In dit toestel zit een Snapdragon 820-octacoreprocessor met 4GB aan werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen, en is uitbreidbaar via een micro sd-kaart tot wel 2 terabyte. Openen van applicaties, multitasken en door de interface bladeren vormen geen enkel probleem.  De G5 draait op een Android 6.0.1. Marshmallow met skin van LG erover. Aan de onderkant van het toestel zit een verwijderbare cover met een usb type-c om de G5 snel op te laden en om snel data uit te wisselen. De verwisselbare batterij heeft een accucapaciteit van 2.800mAH.

LG G5

IPS-techniek

Het toestel heeft een 5,3-inch QHD scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels en heeft een pixeldichtheid van 554 pixels per inch. Dit beeldscherm maakt gebruik van een IPS-techniek en wordt beschermd door 3D Arc Glass. Om beter zicht te geven in het zonlicht heeft LG een Day Light mode gemaakt.

Het toestel zal verkrijgbaar zijn in titaan, goud, zilver en rose.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters