‘LG G6 krijgt camera en irisscanner in één’

De Galaxy Note 7 van Samsung was een van de eerste toestellen die een irisscanner bevatte. Helaas weet iedereen wat er met de Note 7 is gebeurd, maar dit neemt niet weg dat de irisscanner ook gestopt wordt. Sterker nog, volgens de laatste geruchten heeft de LG G6 een irisscanner en camera in één.

LG

Het Koreaanse smartphonebedrijf heeft twee verschillende lijnen als het om vlaggenschepen gaat. Dit gaat om de V-lijn en de G-lijn. De G5 is begin 2016 uitgekomen, terwijl het tweede vlaggenschip uit de V-lijn, de LG V20, pas enkele weken op de markt is. Dit betekent dus dat de G6 rond april van volgens jaar zal gaan verschijnen, net als de G5 en de G4.

Irisscanner

Net als de stopgezette Note 7 zal de G6 van LG ook een irisscanner hebben. Bij de Note 7 waren dit nog twee aparte modules. Bij de G6 zal hier echter verandering in zitten. Naar verluidt zal dit toestel een irisscanner en selfiecamera in één hebben, waardoor er dus geen twee verschillende modules nodig zijn aan de voorkant. Hierdoor wordt er minder ruimte in beslag genomen door de modules. Normale dubbele sensoren zijn ongeveer 0,4 vierkante centimeter. Dit gaat bij de enkele module van de G6 naar 0,36 verkante centimeter.

lg g6 irisscanner

LG G6

De LG G6 zal naar verwachting rond april bescihkbaar worden voor consumenten. Er gaan geruchten dat LG afstapt van het modulaire design door de tegenvallende verkopen van de G5. Naar verluidt heeft LG teveel gefocust op het modulaire design en hier en daar wat andere steken laten vallen. De V20 van het bedrijf heeft ook geen modulair design gekregen. Wel is de achterkant van het toestel verwijderbaar, in tegenstelling tot andere vlaggenschepen.

Beschikbaarheid

Naar verwachting gaat LG zijn zesde vlaggenschip in de G-lijn rond maart of april, net als de G5 en G4. Er is nog vrij weinig bekend over het toestel zelf. Zodra we meer weten, is dit te lezen op onze site.

Bron: SlashGear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 camera

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Samsung Galaxy Note 8 render

Specificaties Galaxy Note 8 eindelijk bevestigd lees verder

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters