‘Gelekte foto LG G6 toont vlaggenschip van zijkant’

Er is opnieuw een foto van de LG G6 gelekt. Dit keer krijgen we het opvallende vlaggenschip van de zijkant te zien.

LG G6

LG G6Een aantal dagen geleden dook de eerste legitieme foto van de LG G6 op. De Koreaanse fabrikant is na het floppen van de LG G5 weer van zijn modulaire plannen afgestapt. Waar de modulaire Motorola Moto Z een groot succes was, wist de LG G5 de consument niet te overtuigen. Het bedrijf krijgt weer een kans op 26 februari. Dan zal LG namelijk naar verwachting de LG G6 onthullen.

Bijzonder scherm

Het toestel valt volgens de fabrikant zelf vooral op door het scherm. Net zoals de Galaxy S8 heeft de G6 zeer dunne schermranden. Daar blijft het echter niet bij, want LG heeft dit jaar ook voor een bijzonder formaat gekozen. Het 5.7-inch scherm heeft namelijk een aspect ratio van 9:18. Dat is volgens LG ideaal voor split-screen gebruik, een optie die met Android Nougat werd geïntroduceerd. Het LCD-scherm heeft een resolutie van 1440 x 2880 en consumeert 30% minder energie dan het scherm van de G5.

Nieuwe foto

Vandaag is er een tweede foto opgedoken. Dit keer krijgen we de LG G6 van de zijkant te zien. Het ontwerp komt helemaal overeen met de vorige foto, waardoor het hier toch echt om de real deal lijkt te gaan. Helaas onthult de foto geen nieuwe details. De voorkant kregen we namelijk op de vorige foto al te zien. We zijn dan ook vooral benieuwd naar de specificaties van dit vlaggenschip. Je zou verwachten dat de LG G6 de beste chip van Qualcomm onder motorkap zou hebben, de Snapdragon 835. Er wordt echter gespeculeerd dat de eerste batches allemaal gereserveerd zijn voor de Samsung Galaxy S8. Naar verluidt wordt LG daardoor gedwongen om voor de Qualcomm Snapdragon 821 te kiezen. Dat is nog steeds een zeer capabele chipset, maar is het ook genoeg om het tij te doen keren? Het nieuwe HTC vlaggenschip, dat ook volgende maand wordt onthuld, heeft naar verluidt wel de Snapdragon 835. Wellicht is er dus nog hoop voor de LG G6.

Bron: UnderKG.co.kr

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters