‘Gelekte foto’s tonen LG G6 van alle kanten’

Er zijn opnieuw foto’s gelekt van de LG G6, de opvolger van de modulaire LG G5. Je kunt het toestel van alle kanten bewonderen.

LG G6

Lekkers hadden het deze week maar druk met de LG G6. Naast een aantal renders dook er gisteren ook een foto van een cover voor het toestel op. De Koreaanse fabrikant stapt met de opvolger van de LG G5 weer van de modulaire structuur af. Gewoon weer een ‘normaal’ vlaggenschip. Tussen aanhalingstekens dus, want de dunne schermranden en het opvallende beeldformaat maken de LG G6 een opvallende smartphone.

Gelekte foto’s

Vandaag zijn er opnieuw foto’s van het toestel gelekt. Dit keer gaat het niet om een glossy achterkantje, maar om een ontwerp met geborsteld metaal. Bovendien krijgen we de dubbele camera van de LG G6 nog eens goed te zien, evenals de vingerprintscanner die zich daaronder bevindt. Wat vind jij van het ontwerp?

LG G6 LG G6 LG G6LG G6

Specificaties

Qua uiterlijk is de LG G6 misschien niet zo opvallend als zijn voorganger. Qua specificaties weet het vlaggenschip echter wel indruk te maken. Dat komt vooral door het scherm. Naar verwachting heeft het toestel een 5.7-inch scherm met een resolutie van 1440 x 2880, met een aspect ratio van 18:9. Het gaat dus om een lang scherm, wat volgens LG ideaal is voor Nougat-functies zoals multi-window.

Kleine teleurstelling

Onder de motorkap zit wel een kleine teleurstelling. Naar verluidt vind je daar de Snapdragon 821, met een quad-core CPU en de Adreno 530 GPU. Een capabele chipset, maar wel een high-end chipset van vorig jaar, waar Samsung al met de Snapdragon 835 aan de slag gaat. Daardoor blijven er volgens bronnen binnen de industrie voorlopig geen exemplaren meer over voor fabrikanten zoals LG.

Verder kun je natuurlijk een USB-C port verwachten, en is het toestel waterdicht. Neem dit soort nieuws voorlopig met een korreltje zout, maar de gelekte foto’s zien er zeker overtuigend uit. Wat vind jij er van?

Bron: UnderKG.co.kr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8

Eindelijk: je kunt de Bixby-knop van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8 nu uitzetten lees verder

HMD GLOBAL Nokia 9

Nokia 9 duikt op: premium vlaggenschip met gebogen schermranden lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters