‘Gelekte foto’s LG G6 tonen verschillende kleuren en details’

Er zijn een flink aantal foto’s van de LG G6 gelekt dankzij een hoesjesmaker. We krijgen het vlaggenschip in verschillende kleuren en van alle kanten te zien.

LG G6

Vorige week bleef het rustig qua Samsung Galaxy S8 leaks. Een ander vlaggenschip nam zijn plaats in, de LG G6. Het toestel was meerdere keren in vol ornaat te bewonderen. Een gelekte foto deed het lijken alsof de LG G6 een glanzend zwarte achterkant heeft, terwijl een andere serie foto’s juist weer geborsteld metaal toonden. Vandaag is de opvolger van de LG G5 opnieuw gelekt, dit keer in een hoesje.

Case

Het gaat om een dun en doorzichtige case, waardoor we het vlaggenschip uitgebreid kunnen bewonderen. Neem dit nieuws echter wel met een korreltje zout. Hoesjesmakers krijgen soms vervangend of voorlopig beeldmateriaal, dus niet alle details hoeven te kloppen.

LG G6

Het lijkt erop dat de foto’s met het geborsteld metaal klopten. Er zijn inderdaad geen knoppen aan de voorkant te zien, en aan de achterkant zien we de ondertussen bekende dubbele camera. Onder de camera zit de vingerprintscanner in het toestel.

Details

Aan de linkerkant zit de volumeknop, samen met de powerknop. De antennelijnen en de headphone jack zijn aan de bovenkant van het toestel te zien. Je hoeft je oude oordopjes dus nog niet weg te gooien. Aan de onderkant zit een USB-C port. De port wordt bedekt, want de LG G6 wordt naar verwachting waterdicht. Naar verluidt kunnen consumenten uiteindelijk kiezen tussen een zwarte en zilveren variant.

Compleet vlaggenschip

Al met al lijkt het een indrukwekkend vlaggenschip te gaan worden. De dunne schermranden geven het toestel van LG een futuristisch uiterlijk, en aan de specificaties valt ook weinig aan te merken. Behalve de chipset natuurlijk. Naar verwachting krijgt het toestel de Snapdragon 821, in plaats van de nieuwe Snapdragon 835. Volgens bronnen binnen de industrie zijn de eerste ladingen voor Samsung bestemd, waardoor LG niet op tijd exemplaren kon bemachtigen.

Bron: AndroidPure

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters