‘Gelekte foto’s LG G6 tonen verschillende kleuren en details’

Er zijn een flink aantal foto’s van de LG G6 gelekt dankzij een hoesjesmaker. We krijgen het vlaggenschip in verschillende kleuren en van alle kanten te zien.

LG G6

Vorige week bleef het rustig qua Samsung Galaxy S8 leaks. Een ander vlaggenschip nam zijn plaats in, de LG G6. Het toestel was meerdere keren in vol ornaat te bewonderen. Een gelekte foto deed het lijken alsof de LG G6 een glanzend zwarte achterkant heeft, terwijl een andere serie foto’s juist weer geborsteld metaal toonden. Vandaag is de opvolger van de LG G5 opnieuw gelekt, dit keer in een hoesje.

Case

Het gaat om een dun en doorzichtige case, waardoor we het vlaggenschip uitgebreid kunnen bewonderen. Neem dit nieuws echter wel met een korreltje zout. Hoesjesmakers krijgen soms vervangend of voorlopig beeldmateriaal, dus niet alle details hoeven te kloppen.

LG G6

Het lijkt erop dat de foto’s met het geborsteld metaal klopten. Er zijn inderdaad geen knoppen aan de voorkant te zien, en aan de achterkant zien we de ondertussen bekende dubbele camera. Onder de camera zit de vingerprintscanner in het toestel.

Details

Aan de linkerkant zit de volumeknop, samen met de powerknop. De antennelijnen en de headphone jack zijn aan de bovenkant van het toestel te zien. Je hoeft je oude oordopjes dus nog niet weg te gooien. Aan de onderkant zit een USB-C port. De port wordt bedekt, want de LG G6 wordt naar verwachting waterdicht. Naar verluidt kunnen consumenten uiteindelijk kiezen tussen een zwarte en zilveren variant.

Compleet vlaggenschip

Al met al lijkt het een indrukwekkend vlaggenschip te gaan worden. De dunne schermranden geven het toestel van LG een futuristisch uiterlijk, en aan de specificaties valt ook weinig aan te merken. Behalve de chipset natuurlijk. Naar verwachting krijgt het toestel de Snapdragon 821, in plaats van de nieuwe Snapdragon 835. Volgens bronnen binnen de industrie zijn de eerste ladingen voor Samsung bestemd, waardoor LG niet op tijd exemplaren kon bemachtigen.

Bron: AndroidPure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters