LG G6 gespot in waterdicht hoesje

Met het Mobile World Congress om de hoek staan veel bedrijven klaar om hun nieuwste vlaggenschip of vlaggenschepen aan te kondigen. LG is één van deze bedrijven. Recentelijk heeft het Koreaanse bedrijf al een uitnodiging verstuurd en nu zijn er ook foto’s verschenen van de LG G6 in een waterdicht hoesje.

LG G6

De LG G6 belooft hét vlaggenschip van LG te worden dit halfjaar. Sinds enkele jaren hebben ze ook de V-lijn, waar de V10 en de V20 deel van uit maken. Eerder deze week heeft het bedrijf een video getoond met verschillende mensen die vertelden wat hun droomtelefoon was. Waarschijnlijk slaan de functies die genoemd zijn op wat de G6 allemaal te bieden heeft.

Een hoesjesmaker genaamd Ghostek heeft zojuist foto’s laten zien van een waterdicht-hoesje voor de G6 van LG, terwijl het toestel zelf nog helemaal niet is aangekondigd. Op de foto’s zien we ongeveer alle kanten van het hoesje, waardoor ook sommige functies van de G6 wordt laten zien.

Hierbij kunnen we zien dat de G6 zal gaan beschikken over een headphone-jack aan de bovenkant; iets dat steeds vaker weg wordt gehaald door fabrikanten. Ook kunnen we de achterkant van het toestel zien, die iets weg heeft van de V20 en G5. Verder zien we het scherm aan de voorkant, waarbij het lijkt vrijwel geen schermranden aan de zijkant te hebben. Het lijkt er op dat de voorkant verder niet is uitgewerkt op deze render, aangezien we geen sensor, voorcamera en notificatielichtje kunnen vinden.

Ook zien we twee camera’s aan de achterkant, wat vermoedelijk dezelfde functie zal hebben als bij de G5 en V20. De tweede camera is namelijk een groothoeklens, waardoor je meer ziet in een foto dan bij een ‘normale’ smartphonecamera. Verder zien we de vingerafdrukscanner aan de achterkant wat waarschijnlijk ook de aan- en uitknop zal zijn. De volumeknoppen van het toestel zijn aan de linkerkant te vinden.

Specificaties

Volgens verschillende bronnen zal de LG G6 beschikken over een Snapdragon 835-processor in combinatie met minimaal 4GB RAM. Het ontwerp zal deels lijken op die van de LG V20, maar dan zonder tweede scherm en zal het toestel minder grote schermranden krijgen. Het scherm wordt waarschijnlijk een Quad HD AMOLED-scherm, in tegenstelling tot de voorgaande toestellen van LG, die beschikken over een IPS LCD-scherm.

Verder zal het toestel volgens de ‘ideale smartphone-trailer’ waterdicht zijn. Ook het opladen belooft anders te gaan dan voorheen: het toestel zal volgens LG niet oververhit raken bij het opladen van de accu.

Beschikbaarheid

LG heeft al officieel een uitnodiging laten zien waarbij 26 februari als datum wordt aangekondigd. Als ondertitel is de zin ‘See More, Play More’ te vinden. Dit lijkt erg op het motto dat bij de G5 is gebruikt, namelijk ‘Life Is Good When You Play More’. De kans is dus mede hierdoor groot dat LG op deze datum de G6 zal gaan onthullen. Deze aankondiging vindt plaats op het MWC in Barcelona, dat eind februari plaats zal vinden.

Bron: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters