‘LG G6 Mini: foto’s gelekt van kleiner model’

LG komt binnenkort met de LG G6 Mini, een kleinere variant van de LG G6. Dat blijkt uit gelekte informatie en foto’s.

LG gooit het over een andere boeg

LG had het de afgelopen jaren zwaar. De Koreaanse fabrikant nam vorig jaar een flink risico door een modulair vlaggenschip uit te brengen. Dan hebben we het natuurlijk over de LG G5. Helaas beloonden consumenten niet de innovatieve zet van de techgigant.

LG G6 Mini

Terecht? Wellicht, want het werkte nou niet bepaald optimaal. Dit jaar gooide de Koreaanse fabrikant het over een andere boeg. Geen modulariteit, maar ontzettend dunne schermranden. De LG G6 is ook al een tijdje in Nederland te bestellen.

Samsung moest de Galaxy S8 uitstellen, waar LG maar al te graag gebruik van maakte. De smartphonefabrikant was opeens de eerste grote toestelmaker met zulke dunne schermranden. De slimme zet had het gewenste effect: de LG G6 brak de eerste week zelfs verschillende records in Zuid-Korea.

LG G6 Mini

Het vlaggenschip heeft een 5.7-inch scherm. Ondanks de dunne schermranden zal dat voor een groep consumenten alsnog te groot zijn. Tegenwoordig is het ontzettend lastig om een compact toestel met high-end specificaties te vinden.

Foto’s LG G6 Mini duiken op

Gelukkig schiet LG binnenkort die consumenten binnenkort te hulp. Er zijn namelijk foto’s opgedoken van de LG G6 Mini, een kleinere variant met een 5.4-inch scherm. Normaal zou dat nog steeds flink zijn, maar dankzij de dunne schermranden is het een zeer compact toestel. Alle foto’s in dit artikel tonen het kleinere toestel.

LG G6 Mini

Het toestel heeft net zoals zijn grote broer nog steeds de 18:9 aspect ratio. Dat kan afhankelijk van je voorkeur juist een voordeel of een nadeel zijn. Het is nog niet bekend wat voor specificaties we onder de motorkap gaan vinden.

De kans is groot dat de batterij iets kleiner is, maar het is niet duidelijk of het toestel voor de rest even krachtig als de normale LG G6 zal zijn. De LG G6 Mini is al bevestigd door verschillende bronnen binnen de industrie. Het is nu dus vooral een kwestie van geduld hebben tot de Koreaanse fabrikant zelf zijn speciale variant onthult.

Bron: TechnoBuffalo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Alex -

    Klinkt als muziek in de oren! Ik heb altijd stiekeme hoop op de perfecte high-end compacte smartphone. Helaas zijn gaan de specificaties er meestal op achteruit. Ik hoop dat LG realiseert dat daar een gat in de markt ligt en daarop in spelen.

    Off-topic: jullie banners bovenin die plotseling verschijnen zijn vreselijk irritant. De functie ontgaat zijn doel sinds de banners niet voor 5 seconden opflitsen, maar telkens buggy 1 seconden opflitsen. Hierdoor zie je niet eens wat er in de banner staat, dus compleet nutteloos. Ik snap dat jullie een verdienmodel hebben, maar jaag hiermee niet jullie lezers weg met jullie manier van banners weergeven.

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters