‘LG G6 Mini: foto’s gelekt van kleiner model’

LG komt binnenkort met de LG G6 Mini, een kleinere variant van de LG G6. Dat blijkt uit gelekte informatie en foto’s.

LG gooit het over een andere boeg

LG had het de afgelopen jaren zwaar. De Koreaanse fabrikant nam vorig jaar een flink risico door een modulair vlaggenschip uit te brengen. Dan hebben we het natuurlijk over de LG G5. Helaas beloonden consumenten niet de innovatieve zet van de techgigant.

LG G6 Mini

Terecht? Wellicht, want het werkte nou niet bepaald optimaal. Dit jaar gooide de Koreaanse fabrikant het over een andere boeg. Geen modulariteit, maar ontzettend dunne schermranden. De LG G6 is ook al een tijdje in Nederland te bestellen.

Samsung moest de Galaxy S8 uitstellen, waar LG maar al te graag gebruik van maakte. De smartphonefabrikant was opeens de eerste grote toestelmaker met zulke dunne schermranden. De slimme zet had het gewenste effect: de LG G6 brak de eerste week zelfs verschillende records in Zuid-Korea.

LG G6 Mini

Het vlaggenschip heeft een 5.7-inch scherm. Ondanks de dunne schermranden zal dat voor een groep consumenten alsnog te groot zijn. Tegenwoordig is het ontzettend lastig om een compact toestel met high-end specificaties te vinden.

Foto’s LG G6 Mini duiken op

Gelukkig schiet LG binnenkort die consumenten binnenkort te hulp. Er zijn namelijk foto’s opgedoken van de LG G6 Mini, een kleinere variant met een 5.4-inch scherm. Normaal zou dat nog steeds flink zijn, maar dankzij de dunne schermranden is het een zeer compact toestel. Alle foto’s in dit artikel tonen het kleinere toestel.

LG G6 Mini

Het toestel heeft net zoals zijn grote broer nog steeds de 18:9 aspect ratio. Dat kan afhankelijk van je voorkeur juist een voordeel of een nadeel zijn. Het is nog niet bekend wat voor specificaties we onder de motorkap gaan vinden.

De kans is groot dat de batterij iets kleiner is, maar het is niet duidelijk of het toestel voor de rest even krachtig als de normale LG G6 zal zijn. De LG G6 Mini is al bevestigd door verschillende bronnen binnen de industrie. Het is nu dus vooral een kwestie van geduld hebben tot de Koreaanse fabrikant zelf zijn speciale variant onthult.

Bron: TechnoBuffalo

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters