‘Gelekte LG G6 foto’s tonen smalle randen en dual camera’

Nog meer foto’s van een LG G6 prototype zijn online opgedoken. De foto’s zijn consistent met eerder opgedoken renders van de smartphone. Hoewel de nieuwe foto’s een tip van de sluier lichten, is duidelijk dat het niet om een helemaal afgemaakt toestel gaat.

Wel dunne randen, geen afgerond display

LG G6 prototype LG G6 prototypeOp de foto’s is een toestel te zien met erg dunne randen, zoals tegenwoordig steeds meer smartphone makers produceren. Hoewel de dunne randen vaak gecombineerd worden met een afgerond display, is dat bij de G6 niet het geval. Samsung heeft niet gekozen voor een telefoon, welke¬†bijna alleen maar scherm is met afgeronde randen en een futuristisch uitziend uiterlijk. In plaats daarvan ging het bedrijf voor een mooie grootte van het display in combinatie met een elegant design. De L6 komt eerder bescheiden en stevig over dan gelikt en opvallend.

Dual camera en vingerafdrukscanner

Aan de achterkant van het toestel op de foto’s is te zien dat de telefoon nog in de testfase is. De behuizing is nog van plastic in plaats van het verwachte metaal en er komen draden uit een arbitrair lijkend gat. Wel kunnen de dual camera, dual LED flash en vingerafdrukscanner duidelijk herkend worden.

USB-Type C voor LG G6

In een andere foto wordt ingezoomd op het metalen frame aan de onderkant van het toestel. De beelden tonen uitgesneden gedeeltes voor onder andere een mono speaker en een USB-type C poort.

LG G6 prototype

Aankondiging op MWC 2017

De LG G6 zal tijdens het Mobile World Congress in Barcelona worden aangekondigd eind februari. Dan zal alles over het nieuwe toestel bekend worden. Maar waarschijnlijk ook al in de weken voor de aankondiging in de vorm van gelekte renders en geruchten.

Bron: Droid-Life

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters