LG G6+ aangekondigd: upgrade scoort met audio

LG heeft de langverwachte LG G6+ onthuld, een high-end toestel dat in meerdere opzichten een upgrade is ten opzichte van de normale LG G6.

LG G6: de keerzijde van de eerste zijn

LG heeft een nieuwe versie van de LG G6 aangekondigd, het huidige high-end toestel van het Koreaanse bedrijf. Fans hoopten al langere tijd op een flinke upgrade.

LG G6 review design LG G6 Pro
De LG G6

LG wist de concurrentie namelijk af te troeven door de LG G6 extra vroeg uit te brengen. Daardoor was de fabrikant eerder dan bijvoorbeeld Samsung. Dat heeft mooie verkoopcijfers opgeleverd.

Nu, enkele maanden later, loopt LG tegen de keerzijde van die strategie op. De LG G6 maakt gebruik van de Snapdragon 821, terwijl de concurrentie aangedreven wordt door de krachtigere en nieuwere Snapdragon 835.

Toen geruchten rondom de LG G6+ opdoken concludeerden fans dan ook meteen dat het hier wel om een variant met de nieuwere chipset moest gaan. We hebben slecht nieuws: dat is niet het geval.

Wat maakt de LG G6+ zo speciaal?

Wat maakt de LG G6+ dan zo speciaal? Laten we de verschillen even doornemen. De LG G6+ heeft in tegenstelling tot de normale G6 128GB aan intern opslaggeheugen.

Het nieuwe model is verkrijgbaar in de kleuren Optical Marine Blue en Optical Terra Gold. De grootste upgrade is op het gebied van audio. De LG G6+ heeft namelijk de quad DAC die voorheen enkel in de Koreaanse versie van de LG G6 zat.

LG G6+

Volgens Koreaanse recensenten levert dat een superieur geluid op. Daar blijft het niet bij: in het doosje van de LG G6+ zul je ook premium B&O Play oordopjes vinden.

Al met al is het dus niet de upgrade waar fans op hoopten. Toch kan het net die stap zijn waardoor het toestel toch net de moeite waard is.

Grote update voor LG G6

Heb je al een LG G6? Maak je geen zorgen, want LG heeft ook aan jou gedacht. De Koreaanse fabrikant gaat binnenkort een grote update uitrollen naar zijn Android smartphone.

LG G6 review design

De update zorgt ervoor dat je het toestel kunt ontgrendelen middels gezichtsherkenning. Ook is er een speciale batterijmodus die een langere accuduur oplevert. De LG G6 waarschuwt nu ook als je vinger de lens bedekt.

De update wordt ergens in juli verwacht. Het is helaas nog niet duidelijk wanneer de LG G6+ uit gaat komen en hoeveel het toestel gaat kosten.

Bron: The Verge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Erik -

  En weer halen jullie LG hard onderuit!
  Jullie zijn alle merken, behalve Samsung flink aan het schofferen.
  En vaak klopt jullie info niet eens, want de LG G6 variant die in de VS uitkwam had weldegelijk quad dac en draadloos opladen.

   1. Erik -

    Ik heb de LG G6 met quad dac en draadloos opladen. ( deze versie is gewoon in duitsland te koop, net als de LG V20 )

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters