LG verstuurt uitnodiging voor onthulling LG G6

LG heeft een uitnodiging gestuurd voor de vermeende onthulling van de LG G6. We zetten nog eens alles op een rijtje dat we over het toestel weten.

LG G6

LG G6LG was vorig jaar een van de weinige smartphonefabrikanten die ondanks de teruglopende groei nog wist te verrassen met een innovatieve smartphone. Dan hebben we het natuurlijk over de LG G5. Het Koreaanse merk speelde het absoluut niet op safe met het modulaire vlaggenschip. Helaas werd dat niet beloond door de consument. Waar de modulaire Motorola Moto Z een groot succes was, vielen de verkoopcijfers van de LG G5 tegen. Daarom is de LG G6 gewoon weer een ‘normaal’ high-end toestel, zo blijkt uit geruchten. Het bedrijf was de afgelopen weken op een subtiele wijze zijn nieuwe vlaggenschip aan het teasen. Korte video’s, subtiele hints van medewerkers en natuurlijk de uitgebreide uitleg waarom de batterij van de LG G6 niet gaat ontploffen.

Uitnodiging

Maar wanneer krijgen we de LG G6 te zien? Die vraag is vandaag beantwoord. LG heeft namelijk een uitnodiging verstuurd voor een persconferentie op 26 februari. Het zal een drukke dag worden: Huawei, Lenovo, Nokia: allemaal kondigen ze dan nieuwe toestellen aan. Vorig jaar kondigde het Koreaanse merk de LG G5 tijdens het Mobile World Congress aan, wat nu dus ook lijkt te gaan gebeuren. Alle teasers en de slogan “See More, Play More” doelen duidelijk op het langverwachte vlaggenschip.

Specificaties

Het scherm zal een van de meest opvallende onderdelen van de LG G6 worden. Het bedrijf heeft namelijk voor een ongebruikelijke verhouding gekozen, 9:18. Daardoor is het 5.7-inch Quad-HD scherm een stuk smaller en langwerpiger. Daardoor komt Android Nougat’s split-screen en multi-window functionaliteit beter tot zijn recht. Naar verwachting zit de krachtige Qualcomm Snapdragon 835 onder de motorkap, in combinatie met minstens 4GB aan werkgeheugen. Het scherm van het toestel bedekt naar verluidt bijna de gehele voorkant van het toestel, wat dus echt de trend van 2017 aan het worden is. Het toestel komt op 10 maart uit. LG heeft volgens interne bronnen expres voor een vroege releasedatum gekozen, om zo te kunnen profiteren van het uitstel van de Samsung Galaxy S8.

Bron: LG

 

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters