‘LG registreert goedkopere varianten LG G6’

Aan het einde van de maand zal LG de langverwachte LG G6 aankondigen tijdens het Mobile World Congress. Het vlaggenschip toestel zal uiteraard een premium toestel zijn, maar volgens de laatste berichten zal het niet daarbij blijven. LG zou ook bezig zijn met minder geavanceerde versies van de L6.

Meerdere variaties LG G6 geregistreerd

Eind januari zou LG verschillende handelsmerk namen hebben laten registreren van variaties op het G6 toestel. Onder de geregistreerde namen zijn onder andere de G6 Compact, G6 Lite, G6 Hybrid, G6 Prix, G6 Forte, G6 Young en G6 Sense. Het is een hele lijst aan G6 toestellen, maar natuurlijk betekent het niet dat dit uiteindelijke echte producten zullen worden. Het is wel zo dat LG in het verleden vaker goedkopere varianten van vlaggenschip toestellen heeft uitgebracht zoals de LG G5 SE, de LG G3 en de LG G Pro Lite.

Lite versie met minder krachtige chipset

Uit eerdere berichten is bekend dat de normale LG G6 een waterafstotende smartphone is met een Snapdragon 821 processor. Ook is al naar voren gekomen dat het toestel een 5.7 inch display zal krijgen met een resolutie van 1440 x 2880 pixels. Bij een Lite versie zou de schermgrootte hetzelfde kunnen zijn als bij de originele L6, terwijl is gekozen voor een minder krachtige processor.

De Compact zou logischerwijs een kleiner display krijgen. De geregistreerde namen hoeven natuurlijk niet persé namen van smartphones te zijn. Het zou heel goed kunnen dat er ook een naam tussen zit van bijvoorbeeld een smartwatch. Mogelijkerwijs onthuld LG op het MWC meer over de andere G6 toestellen.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters