‘LG registreert goedkopere varianten LG G6’

Aan het einde van de maand zal LG de langverwachte LG G6 aankondigen tijdens het Mobile World Congress. Het vlaggenschip toestel zal uiteraard een premium toestel zijn, maar volgens de laatste berichten zal het niet daarbij blijven. LG zou ook bezig zijn met minder geavanceerde versies van de L6.

Meerdere variaties LG G6 geregistreerd

Eind januari zou LG verschillende handelsmerk namen hebben laten registreren van variaties op het G6 toestel. Onder de geregistreerde namen zijn onder andere de G6 Compact, G6 Lite, G6 Hybrid, G6 Prix, G6 Forte, G6 Young en G6 Sense. Het is een hele lijst aan G6 toestellen, maar natuurlijk betekent het niet dat dit uiteindelijke echte producten zullen worden. Het is wel zo dat LG in het verleden vaker goedkopere varianten van vlaggenschip toestellen heeft uitgebracht zoals de LG G5 SE, de LG G3 en de LG G Pro Lite.

Lite versie met minder krachtige chipset

Uit eerdere berichten is bekend dat de normale LG G6 een waterafstotende smartphone is met een Snapdragon 821 processor. Ook is al naar voren gekomen dat het toestel een 5.7 inch display zal krijgen met een resolutie van 1440 x 2880 pixels. Bij een Lite versie zou de schermgrootte hetzelfde kunnen zijn als bij de originele L6, terwijl is gekozen voor een minder krachtige processor.

De Compact zou logischerwijs een kleiner display krijgen. De geregistreerde namen hoeven natuurlijk niet persé namen van smartphones te zijn. Het zou heel goed kunnen dat er ook een naam tussen zit van bijvoorbeeld een smartwatch. Mogelijkerwijs onthuld LG op het MWC meer over de andere G6 toestellen.

Bron: PhoneArena

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters