LG G6: LG plaatst teaser voor de ‘ideale smartphone’

Volgens geruchten wordt de LG G6 volgende maand gepresenteerd. Er is een teaser van de smartphone verschenen waarin LG vragen stelt aan gebruikers.

LG G6

Er wordt verwacht dat de LG G6 tijdens het Mobile World Congress in februari wordt onthuld. Er zijn al een aantal dingen bekend over deze nieuwe smartphone, vooral over het opvallende scherm. Zo is de resolutie van het scherm 1440 x 2880 pixel, deze techniek wordt QHD genoemd. Het is een LCD beeldscherm van 5,7 inch groot. Wat vooral opvallend is, is de beeldverhouding van 18:9, dit betekent dat het scherm erg breed is. Het display maakt gebruik van de inTouch technologie van LG. Het gevolg hiervan is dat het scherm snel reageert bij het aanraken van het scherm. Daarnaast is het scherm erg dun. Verwachtingen zijn dat het scherm 30 procent minder energie gebruikt dan andere smartphones. Hieronder kun je de teaser voor de LG G6 bekijken.

Specificaties

Ook heeft de G6 een waterdichte behuizing, wat erg handig is. De dikte van het scherm is minder dan 1mm. De bezel aan de bovenzijde is 20 procent kleiner en 10 procent kleiner aan de zijkanten. Het gevolg van de kleinere bezel is dat ondanks dat het scherm zo groot is, dat de behuizing compact blijft. De LG6 is niet modulair, dus van accu wisselen is onmogelijk. Wel is er een 3,5mm ingang voor een koptelefoon en zitten er aan de achterkant van het toestel twee camera’s. Het scherm is breder en dit betekent dat als het scherm een kwartslag wordt gedraaid dat er een tweede scherm beschikbaar is.

Wat vind jij van deze teaser? Laat het in een reactie hieronder weten.

Bronnen: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy A

Complete Samsung Galaxy A-serie krijgt Bixby-knop, meer details gelekt lees verder

Apple iPhone X

‘Geruchten rondom kleinere en grotere iPhone X duiken op’ lees verder

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Glazen achterkant: iPhone 8 is nog duurder om te repareren lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Samsung Galaxy Note 9

Lancering nabij: Samsung’s opvouwbare smartphone duikt opnieuw op lees verder

BlackBerry Krypton

Eindelijk eerste beelden BlackBerry Krypton gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters